Izmir Ege Medya Platformundan Il Saglik Müdürüne Ziyaret

Manisa Il Saglik Müdürü Doç. Dr. Emre Erkus’un Izmir Il Saglik Müdürlügüne atanmasi ve görevine baslamasi sonrasinda hayirli olsun ziyaretinde bulunan Izmir Ege Medya Platformu üyesi gazeteci yazarlar saglik sektörüne iliskin görüslerini paylastilar.

Güncel 17.10.2022 16:53:27 0
Izmir Ege Medya Platformundan Il Saglik Müdürüne Ziyaret

Izmir Il Saglik Müdürlügüne atanan Doç. Dr. Emre Erkus’a ziyarette bulunan Izmir Ege Medya Platformu üyesi gazeteci yazarlar hayirli olsun dileklerinde bulundu. Ziyarette Izmir’e dair görüslerini paylasan Izmir Il Saglik Müdürü Doç. Dr. Emre Erkus, “Halkimizin rahat hizmet almasi için her türlü tedbiri almaya çalisiyoruz. Pandemi sürecinde saglik sektörü çok zor bir görev üstlendi. Türkiye olarak biz bu isi gelismis ülkelerden çok daha basarili bir sekilde yürüttük. Doktorlarimiz saglik çalisanlarimiz hepsi çok iyi bir sinav verdi” diye konustu. 
Izmir Ege Medya Platformu olarak ziyaretten duydugu memnuniyeti de dile getiren Emre Erkus, Ege bölgesinde ki tüm gazetecileri bünyesinde toplayan bir olusum olmasi sevindirici bir gelismedir. Her alanda bu tür birliktelik ruhuna ihtiyacimiz var. Saglik sektörü olarak Medya ile her zaman iç içe olduk. Bundan sonra da Izmir’de çok yakin isbirligi içinde olacagimiza inaniyorum. Bir art niyet olmadigi sürece medya bizim görmediklerimizi varsa eksikliklerimizi dile getirdiginde biz bundan ancak memnuniyet duyariz. Gerekeni yapacagimizdan da hiç kimsenin kuskusu olmasin. Sizlerle her konuda isbirligine haziriz” açiklamasinda bulundu.


Perşembe 17.8 ° / 7.6 °
Cuma 18.2 ° / 9.7 °
Cumartesi 24.1 ° / 11.8 °