Konak Belediyespor’dan sezona baklavali baslangiç

Konak Belediyespor Kadin Futbol Takimi, Kadin Futbol Süper Ligi 2022-2023 sezonundaki yerini aldi. B grubunda mücadele eden takimin oyunculari ve teknik ekibiyle bir araya gelen Konak Belediye Baskani Abdül Batur, basari dileklerini iletti ve “Izmir’imizi

Spor 19.10.2022 11:51:00 0
Konak Belediyespor’dan sezona baklavali baslangiç

Konak Belediyespor Kadin Futbol Takimi, Kadin Futbol Süper Ligi 2022-2023 sezonundaki yerini aldi. B grubunda mücadele eden takimin oyunculari ve teknik ekibiyle bir araya gelen Konak Belediye Baskani Abdül Batur, basari dileklerini iletti ve “Izmir’imizi, Konak’imizi en iyi sekilde temsil edeceginize güvenimiz tam. Biz her zaman yaninizdayiz” dedi.

Konak Belediyespor Kadin Futbol Takimi, yeni sezona Konak Belediye Baskani Abdül Batur’un sürpriz ziyaretiyle basladi. Diyarbakir deplasmani öncesi, mavi beyazli takimin antrenmanini izleyen Baskan Batur, yeni sezon için basari dileklerini iletti. Belediyenin Halkapinar Spor Tesisindeki ziyarette Baskan Batur’a meclis üyeleri Asker Günes, Burhan Yilmaz ve Mehmet Serif Demir de eslik etti. Takim oyuncularina ve teknik ekibe baklava ikrami gelenegini bozmayan Baskan Batur, “Türkiye’ye örnek olmus, basarilarini herkesin takdir ettigi, bizim de büyük gurur duydugumuz bir takimimiz var. Kadin futbol takimimizin Izmir’imizi, Konak’imizi en iyi sekilde temsil edecegine güvenimiz tam. Biz her zaman yaninizdayiz” diye konustu.

Deplasmandan 1 puan geldi

Kadin Futbol Süper Ligi’ne yenilgisiz baslayan Konak Belediyespor ilk maçinda Diyarbakir temsilcisi Amedspor’la karsilasti. Deplasmandan 1 puanla dönen mavi beyazlilar bu sezon da B grubunda mücadele ediyor. 10 takimdan olusan B grubunda Konak Belediyespor’la birlikte Amed Sportif Faaliyetler, Ankara Büyüksehir Belediyesi Fomget G.S.K, Atasehir Belediye Spor, Bitexen 1207 Antalyaspor, Bitexen Adana Idmanyurduspor, Fenerbahçe, Galatasaray Petrol Ofisi, Kireçburnu ve Trabzonspor yer aliyor.


Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °