Four Points by Sheraton Izmir Otel’den Sürdürülebilir Bir Gelecek için 10 Bin Fidan

Er Yatirim bünyesinde yer alan ve Ege Bölgesindeki is seyahatlerinin vazgeçilmez otellerinden olan Four Points by Sheraton Izmir, gelecek nesillere daha iyi bir dünya birakmak amaciyla besinci yilinda Ege Orman Vakfi is birligiyle 10 bin fidanlik orman ol

Güncel 19.10.2022 16:23:00 0
Four Points by Sheraton Izmir Otel’den Sürdürülebilir Bir Gelecek için 10 Bin Fidan

Er Yatirim bünyesinde yer alan ve Ege Bölgesindeki is seyahatlerinin vazgeçilmez otellerinden olan Four Points by Sheraton Izmir, gelecek nesillere daha iyi bir dünya birakmak amaciyla besinci yilinda Ege Orman Vakfi is birligiyle 10 bin fidanlik orman olusturuyor. Dünyanin en büyük Uluslararasi Otel zinciri Marriott’un markalarindan biri olan Four Points by Sheraton, Hatira Ormani’nin  fidan dikim etkinligini Er Yatirim, Ege Orman Vakfi  ve otelin tüm yönetici ve çalisanlarinin katilimiyla Kasim ayinda gerçeklestirecek.

Izmir’in önemli is merkezlerinin ortak noktasi olan Bayrakli ’da bulunan, yüksek misafir memnuniyeti ve konfor sunan Four Points by Sheraton Izmir, 5. yilinda misafirleri adina Ege Orman Vakfi is birligi ile 10 bin fidanlik bir orman olusturacak. Manisa Yunt Dagi agaçlandirma sahasinda olusturulacak ormanin Kasim ayinda gerçeklestirilecek dikim etkinliginde ilk fidanlar toprakla bulusacak.

Izmir’in ticaret merkezi Bayrakli’da bulunan gerek is seyahatleri gerekse turistik seyahatler için tüm ihtiyaçlarin düsünüldügü Four Points by Sheraton Izmir, 2017 yilindan bu yana kusursuz hizmet anlayisi ile misafirlerini agirliyor. Leed Gold sertifikali binaya sahip olan ve sosyal sorumluluk hedefleri dogrultusunda topluma ve çevreye destegini sürdüren otel, daha çevreci bir dünya farkindaligi yaratmak amaciyla Four Points by Sheraton Izmir Hatira Ormani’ni hayata geçiriyor.   Kurulusunun besinci yilinda gelecek nesillere nefes olmak için Ege Orman Vakfi ile imzaladigi protokolle 10 bin fidanlik orman olusturuyor. Manisa Yunt Dagi agaçlandirma sahasinda Ege Orman Vakfi is birligiyle fidanlari toprakla bulusturacak olan Four Points by Sheraton Izmir, ilerleyen dönemlerde çevre odakli pek çok projeyi hayata geçirmeye devam edecek.

Bünyesinde baska otel yatirimlarini da barindiran Er Yatirim ile Four Points by Sheraton Izmir ve Ege Orman Vakfi yöneticileriyle birlikte çalisanlarin da katilacagi fidan dikim etkinligi  Kasim ayinda  gerçeklestirilecek.


Cuma 18.2 ° / 9.7 °
Cumartesi 24.1 ° / 11.8 °
Pazar 23.2 ° / 12.8 °