DEMOKRATLARDA YENI GÖREV DEVRI YAPILDI

Ege 1946 Demokratlar Federasyonu ve Manisa 1946 Demokratlar Dernegi'nde gerçeklesen genel kurullari sonrasinda yeni Baskan ve yönetimler belirlendi. Cansin Tunçdirek'in siyasete atilmasi nedeniyle Ege 1946 Demokratlar Federasyonu Baskanligi'na Gizem Satio

Güncel 20.10.2022 15:11:00 0
DEMOKRATLARDA YENI GÖREV DEVRI YAPILDI

Ege 1946 Demokratlar Federasyonu ve Manisa 1946 Demokratlar Dernegi'nde gerçeklesen genel kurullari sonrasinda yeni Baskan ve yönetimler belirlendi. Cansin Tunçdirek'in siyasete atilmasi nedeniyle Ege 1946 Demokratlar Federasyonu Baskanligi'na Gizem Satioglu Öcmenler getirilirken yogun is ve mesai programi nedeniyle affini isteyen Hakan Özen'in yerine ise Manisa 1946 Demokratlar Dernegi Baskanligina ise Tolga Metin getirildi. 

Gerçeklesen görev devrim teslim töreni sonrasi açiklamada bulunan Cansin Tunçdirek, "5 yil önce büyük bir gurur ve sorumlulukla,yol arkadaslarimla birlikte kurmus oldugumuz Ege 1946 Demokratlar Federasyonu olarak bugün yapilan kongre neticesinde Ege 1946 Demokratlar Federasyonu Genel Baskanligina seçilen ,aldigi sorumlulugun bilincinde,,caliskan, özverili ,çok kiymetli dostum Sayin Gizem Satioglu ve ekibini kutluyor, çalismalarinda basarilar diliyorum" dedi.

Hakan Özen ise yeni dönemin Baskanlari Gizem Satioglu Öcmenler ve Tolga Metin'i kutlayarak su açiklamalarda bulundu; "Kiymetli dostum, basarili Sivil Toplumcu ve Siyasetçi Cansin Tunçdirek 'in daveti ve teveccühü sonucunda yürüttügüm Manisa 1946 Demokratlar Dernegi Baskanligini yogun is ve çalisma ortamim nedeniyle ve gelecege yönelik farkli hedeflerim dogrultusunda gerçeklesen Genel Kurulumuz neticesinde demokrat bir aileden gelen heyecanli, basarili ve girisimci yapisiyla Manisalilarin yakindan tanidigi Yazilimci Tolga Metin kardesimize devretmis bulunmaktayim. Tolga Metin'e ve yönetimine bundan sonraki çalismalarinda basarilar diliyorum. Ayrica iki güzel insan ve gerçek demokrat arasinda da örnek bir devir teslim gerçeklesti. Basarili, çaliskan yapisi ve iyi bir siyaset kumasina sahip Cansin Tunçdirek Baskanimiz gerçeklesen Genel Kurulu sonucunda Ege 1946 Demokratlar Dernegi Baskanligini yine kiymetli güzel insan Manisalilarin yakindan tanidigi Sivil Toplumcu ve Siyasetçi Gizem Satioglu Öcmenler 'e devretti. Demokrat durusu ve kisiligiyle basarili olacagina inandigimiz Gizem Satioglu Öcmenler'e ve ekibine basarilar diliyorum"


Cuma 25.2 ° / 14.4 °
Cumartesi 22.8 ° / 12.4 °
Pazar 23.5 ° / 12.9 °