TDED Manisa'da Baskan Muzaffer Yurttas güven tazeledi

Türkiye Dil ve Edebiyat Dernegi Manisa Subesi'nin düzenlenen Olagan Genel Kurulunda 24. Dönem Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttas bir kez daha güven tazeleyerek Baskanliga seçildi. Tüm üyelerin destegini alarak tek liste halinde yeniden TDED Manisa S

Güncel 23.10.2022 11:09:37 0
TDED Manisa

Yapmis oldugu faaliyetler ve projelerle her kesimden büyük ilgi ve takdir doplayan Türkiye Dil ve Edebiyat Dernegi Manisa Subesi'nde yeni genel kurul heyecani yasandi. Gerçeklesen olagan genel kurula üyeler büyük bir çogunlukla katilirken mevcut baskan Dr. Muzaffer Yurttas tek liste olarak girilen genel kurul sonucunda güven tazeledi.

KITAP KAFE'MDE EV ORTAMINDA GENÇLER KITAPLARLA BULUSUYOR

Sivil Toplum Kuruluslarinin gönüllülük esas alinarak çalismalarina devam ettigini kaydeden Yurttas, “Gönüllülük felsefesini siar edinerek çok önemli faaliyetlere ve projelere imza attik. Su an toplantimizin gerçeklestigi Kitap Kafe projesi bunlardan birisi olarak özellikle gençlerimizin gözde mekanlarindan biri oldu. Kitap Kafe'me ugrayan gençlerimiz hem derslerini buradaki eserlerden ve kaynak kitaplardan yararlanarak çalisiyor, hem de sinavlarina hazirlanma sansini elde ediyor. Biz de gençlerimize onlar derslerini çalisiyorken ev ortami sicakliginda çaylarini, üyelerimizin getirdigi simit ve pogaçalari ikram ediyoruz” dedi.

 

OKULLARDAN SONRA CEZAEVLERINDE DE KÜTÜPHANELER OLUSTURULACAK

Irfan Meclisi toplantilarinin bundan sonraki süreçtede devam edecegini kaydeden TDED Manisa Sube Baskani Dr. Muzaffer Yurttas özellikle köy kütüphanelerine armagan ettikleri kitaplarla ve kurduklari kitapliklarla da kültüre ve egitime büyük destek verdiklerini kaydetti. Yurttas okullara yönelik yapilan kültür ve egitim desteginden sonra bu seferki hedeflerinin cezaevleri oldugunu belirterek cezaevlerinde kütüphaneler olusturmayi hedeflediklerini ifade etti.


Cumartesi 22.8 ° / 12.4 °
Pazar 23.5 ° / 12.9 °
Pazartesi 24.9 ° / 11.7 °