A Milli Kadinlar Büyük Britanya'ya hazirlaniyor

A Milli Kadin Hentbol Takimi, Büyük Britanya maçi hazirliklarina basladi

Spor 25.10.2022 11:05:00 0
A Milli Kadinlar Büyük Britanya

ANKARA (IGFA) - 2023 Kadinlar Dünya Sampiyonasi Avrupa Elemeleri 1. Turu'nda Büyük Britanya ile 5 ve 6 Kasim 2022 tarihlerinde Ankara'da karsilasacak olan A Milli Kadin Hentbol Takimi hazirliklarina basladi.

Ankara THF Spor Kompleksi'nde Basantrenör Costica Buceschi yönetiminde A Milli Kadin Hentbol Takimi'nin yaptigi ilk antrenmani Türkiye Hentbol Federasyonu Baskani Ugur Kiliç da izledi.

Basantrenör Costica Buceschi yaptigi açiklamada, "Öncelikle kampta bazi sakat oyuncularimiz var. Ligde yasadiklari sakatliklarindan dolayi bu kampa katilamadilar. Alternatif oyunculari degerlendiriyoruz. Bu programimizda genç, yetismekte olan oyuncularimiza da firsat verdik. Büyük Britanya maçlarinda mümkün oldugunca hepsiyle sahada olmaya çalisacagiz. Büyük Britanya uluslararasi arenada çok görünen bir takim degil. Ama biz çalismalarimizi maksimum seviyede tutuyoruz. Bu çalismalar sirasinda Kongo Milli Takimi ile iki antrenman müsabakasi yapacagiz. Oyuncularimizi deneme firsatimiz olacak" diye konustu.

A Milli Takimimiz, THF Spor Kompleksi'nde Ingiltere ile ilk maçi 5 Kasim 2022 Cumartesi günü, ikinci maçi da 6 Kasim Pazar günü oynayacak. Her iki karsilasma da saat 20.00'de (TSI) baslayacak.

Millilerimiz, tur atlamalari halinde Play-off'a yükselecek ve rakibi olacak ülke milli takimi ile 7/8 Nisan ve 11/12 Nisan 2023 tarihlerinde karsilasacak. Karsilasmalar TRT Spor Yildiz kanalindan canli olarak yayinlanacak.

 


Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °