Tarih: 26.10.2022 09:45

Sefo, Levent Yüksel ve Kenan Dogulu, 29 Ekim'de costuracak

Facebook Twitter Linked-in

ANKARA (IGFA) - Baskentte milli bayramlarin coskuyla kutlanmasi için çesitli programlar düzenleyen Ankara Büyüksehir Belediyesi, Cumhuriyetin 99. yilinda da birbirinden renkli etkinlik ve konserlere ev sahipligi yapacak.

29 Ekim Cumhuriyet Bayrami kutlamalari kapsaminda birbirinden ünlü isimler 4 gün boyunca Baskentte sahne alacak.

 ATATÜRK ORMAN ÇIFTLIGI’NE SAHNE KURULUYOR

“100. Yila Dogru Cumhuriyet Yolunda” etkinlikleri 26 Ekim Çarsamba günü gerçeklesecek Duman konseriyle baslayacak. 27 Ekim Persembe günü Sefo, 28 Ekim Cuma günü Levent Yüksel konserleriyle devam edecek kutlamalar, 29 Ekim Cumartesi günü Kenan Dogulu’nun verecegi konser ile taçlanacak. Sevilen sanatçilar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasi olan Atatürk Orman Çiftligi’nde hayranlariyla bulusacak.

 PANAYIR KURULACAK

Festival havasinda gerçeklesecek etkinlik için Atatürk Orman Çiftligi arazisinde konser alani olusturma çalismalari sürüyor. Alternatif sahne ve ana sahne olmak üzere 2 sahnenin bulunacagi alanda yetiskin ve çocuk oyun alanlarindan panayirlara, tanitim stantlarindan çesitli dinletilere kadar birbirinden renkli birçok etkinlik gerçeklestirilecek.

Alternatif sahnedeki etkinlikler 26 Ekim Çarsamba günü 14.00’te baslayip, son güne kadar sürecek. Ana sahnede programlari ise saat 18.00’de “Cumhuriyet Yolunda” tiyatral gösterisiyle baslayacak, DJ performanslariyla devam edecek.

 ZAFER ÇARSISI’NDAN RING SEFERLERI DÜZENLENECEK

Atatürk Orman Çiftligi’nde gerçeklesecek etkinliklere katilmak isteyen Ankaralilarin ulasim sikintisi çekmemeleri amaciyla; 26-29 Ekim tarihleri arasinda 12.00 ile 23.00 saatleri arasinda Kizilay Zafer Çarsisi önünden konser alanina ring seferleri düzenlenecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —