Atatürk Dolmabahçe’de Nutuk Okuyor

BJK, Cumhuriyetimizin 100. Yili ve kulüplerinin 120. Yili Kutlamalarini, Atatürk’ün üç boyutlu hologram Nutuk okumasiyla baslatiyor…

Güncel 27.10.2022 17:05:00 0
Atatürk Dolmabahçe’de Nutuk Okuyor

BJK, Cumhuriyetimizin 100. Yili ve kulüplerinin 120. Yili Kutlamalarini, Atatürk’ün üç boyutlu hologram Nutuk okumasiyla baslatiyor…

 

 

Ahmet Nur Çebi: “BJK olarak, 20 yasimizdan beri Cumhuriyetiz… 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’mizi, Ata’mizin evinde, evimizde; bizzat Ata’mizin Nutuk’u okumasiyla kutlamaktan büyük onur ve gurur duyuyoruz.”

 

Ülkemizin en köklü ve 120 yillik tarihiyle Avrupa’nin da ender kulüplerinden birisi olan BJK, Cumhuriyetimize ve Ata’miza yarasir etkinliklerle “29 Ekim Cumhuriyet Bayrami”ni kutlamaya hazirlaniyor. 

 

Vodafone Park’in, Dolmabahçe tarafina bakan terasinda gerçeklesecek ve Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk’unu hologram teknolojisiyle tekrar okuyacagi özel etkinlik; kutlamalarin en anlami bölümünü olusturuyor.   

 

Saat 18:00’de, Vodafone Park önünde, BJK’li taraftarlar ve vatandaslarin bulusmayla baslayacak Cumhuriyet Bayrami kutlamalari; Saat 19:03 rap grubu Motive’nin konseri ile devam edecek. 

 

Saat tam 20:00’de gerçeklesecek Ata’mizin Nutuk’u okumasi ardindan kutlamalar; on binlerce BJK taraftari ve vatandaslarimizin Agaçli Yol’dan, Barbaros Meydani’na yürümesiyle devam edecek. 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami kutlamalari, Besiktas Belediyesi tarafindan organize edilen Duman’in konseri ile sona erecek.  

 

Ahmet Nur Çebi: “BJK olarak, 20 yasimizdan beri Cumhuriyetiz… 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’mizi, Ata’mizin evinde, evimizde; bizzat Ata’mizin Nutuk’u okumasiyla kutlamaktan büyük onur ve gurur duyuyoruz.”

 

BJK kutlamalari ve Cumhuriyetimizin 100. yili ile ilgili bir açiklama yapan BJK Baskani Ahmet Nur Çebi, “Besiktas Jimnastik Kulübü olarak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’mizi, Ata’mizin evinde, evimizde; bizzat Ata’mizin Nutuk’u okumasiyla kutlamaktan büyük onur ve gurur duyuyoruz. BJK olarak, 20 yasimizdan beri Cumhuriyetiz… Atamizin izindeyiz ve sonsuza kadar da izinde olacagiz… 120 yillik geçmisimizle ülkemizin en köklü spor kulübü olarak, Cumhuriyetimizin ruhunu en anlamli sekilde yansitmak görevimizdi; bu görevi yerine getirmenin huzurunu yasiyoruz. Tüm taraftarlarimizi ve vatandaslarimizi 29 Ekim Saat 18:00’de Vodafone Park önünde coskumuzu paylasmaya davet ediyorum.” dedi.


Perşembe 28.8 ° / 18.3 °
Cuma 30.8 ° / 19.8 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °