29 Ekim coskusu Antalya sokaklarinda

Cumhuriyet için pedalladilar

Güncel 29.10.2022 11:20:00 0
29 Ekim coskusu Antalya sokaklarinda

Cumhuriyet için pedalladilar

 

Antalya Büyüksehir Belediyesi ev sahipliginde Cumhuriyetin 99. yili nedeniyle farkli bisiklet gruplarinin katilimiyla bisiklet turu düzenlendi. Turun ardindan Büyüksehir Belediyesi Bandosu Cumhuriyet Meydani’nda muhtesem bir konser verdi.

 

Her yil farkli etkinliklerle ve yurdun dört bir tarafinda coskuyla kutlanan Cumhuriyet Bayrami bu yilda Antalya’da farkli bisiklet gruplarinin katilimiyla ve farkindalik çekmek adina bisiklet turu ile kutlandi. Antalya Büyüksehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baskanligi tarafindan düzenlenen, bisiklet turuna; Akübit, Bisiklet Federasyonu Il Temsilciligi , Antalya Kent Konseyi, ABS (Antalya Bisiklet Sevenler Grubu), Antalya Turkuaz Bisiklet, Pab, Konkad, Keyfe Pedal, Es Pedal, Antbisder, Velespit, Anbifed, Skyrunning, Antalya Yoldaslar Pedal Grubu, Safak Bisiklet Gruplari katilim sagladi. Konyaalti Caddesi (Barbaros Çay Bahçesi karsisindan) baslayan Cumhuriyet Bayrami Bisiklet Turu Isiklar Caddesi’ne devam ederek Cumhuriyet Meydani’nda son buldu. Antalyalilar da Cumhuriyet için düzenlenen bisiklet turuna alkislariyla destek verdi.

 

MEYDANDA BÜYÜK COSKU

Antalya Büyüksehir Belediyesi Bando Orkestrasi da bisiklet turunun ardindan Cumhuriyet Meydani’nda essiz bir konser verdi. Bandonun çaldigi sarkilara danslariyla eslik eden Antalyalilar, gönüllerince eglendi. Konseri izleyenler hareketli sarkilarla keyifli bir aksam yasarken, Cumhuriyet’in 99’ncu yilini coskuyla kutladi.

 


Salı 27 ° / 14.4 °
Çarşamba 29 ° / 17.9 °
Perşembe 28.8 ° / 18.3 °