Boyner’den, “Cumhuriyet’in 100. Yilina Söz Ver” Çagrisi

Boyner, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’ni her yil oldugu gibi bu sene de coskuyla kutladi. Sosyal medya üzerinden yaptigi çagrida Boyner, “Cumhuriyet’in 100. Yilina Bir Söz Ver” diyerek, Boyner Cadde ekranlarinda kullanicilarin umut dolu mesajlarina yer verdi

Güncel 29.10.2022 16:35:00 0
Boyner’den, “Cumhuriyet’in 100. Yilina Söz Ver” Çagrisi

Boyner, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’ni her yil oldugu gibi bu sene de coskuyla kutladi. Sosyal medya üzerinden yaptigi çagrida Boyner, “Cumhuriyet’in 100. Yilina Bir Söz Ver” diyerek, Boyner Cadde ekranlarinda kullanicilarin umut dolu mesajlarina yer verdi.

 

Boyner, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami'nin 99. yilini çok özel ve anlamli bir proje ile kutladi. Boyner Cadde binasinin iki yaninda yer alan, toplam genisligi 40 metre, yüksekligi 3,85 metre olan ve “yasayan enstalasyonlar” olarak adlandirilan dijital sanat eserlerine ev sahipligi yapan dev dijital ekran, 29 Ekim kapsaminda çok özel bir projeye yer açti. “Cumhuriyet’in 100. Yilina Bir Söz Ver” diyerek herkesi bu özel yilda bir söz vermeye davet eden Boyner’in ilham kaynagi ise Cumhuriyet’in 10. yil kutlamalarinda Ankara’da kullanilan bir pankartta yazan “Her seyi kendimizden bekleriz” slogani oldu. 

 

Boyner, sosyal medya üzerinden kullanicilarin Cumhuriyet’in 100. yilina özel verdikleri sözlerini Boyner Cadde’de yer alan dijital ekranda yayinladi.  29 Ekim’de dijital ekranda yer alan yüzlerce söz, kutlamalardaki coskuyu artirarak ilgi odagi haline geldi. 

 

Ayrica Boyner Cadde’de tüm gün süren ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami heyecanini ve  coskusunu yansitan etkinliklere büyükten küçüge herkes yogun ilgi gösterdi. Boyner Cadde önünde gerçeklesen dans gösterisi de Cumhuriyet Bayrami coskusunu ikiye katladi.


Pazar 31.5 ° / 19.5 °
Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °