Mugla Mümtaz Ataman Caddesinde Yol ve Kaldirim Çalismalari Basliyor

Mugla Büyüksehir Belediyesi’nin Bodrum’da 38 Milyon 970 bin TL yatirim ile hayata geçirdigi proje kapsaminda Mümtaz Ataman ve Atatürk Caddelerinde içme suyu hatlari, internet ve elektrik altyapisi yenileme çalismalari tamamlandi.

Güncel 31.10.2022 16:05:00 0
Mugla Mümtaz Ataman Caddesinde Yol ve Kaldirim Çalismalari Basliyor

Mugla Büyüksehir Belediyesi’nin Bodrum’da 38 Milyon 970 bin TL yatirim ile hayata geçirdigi proje kapsaminda Mümtaz Ataman ve Atatürk Caddelerinde içme suyu hatlari, internet ve elektrik altyapisi yenileme çalismalari tamamlandi. Bu çalismalarin ardindan asfalt dökümü ve kaldirim yapimi için terasman (zemin hazirlama) çalismalarina baslandi.

 

Mugla Büyüksehir Belediyesi’nin Bodrum’da baslattigi üstyapi çalismalari devam ediyor. Bu kapsamda Mugla Büyüksehir Belediyesi tarafindan 38 Milyon 970 bin TL yatirim ile Bodrum Ilçesi Dr. Mümtaz Ataman Caddesi, Atatürk Caddesi ve Iskele Caddesi üzerinde yol ve kaldirim kaplama çalismasi yapiliyor.

 

Zemin hazirlama çalismalarinin ardindan asfalt ve kaldirim yapimina baslaniyor

Bu bölgelerde içme suyu hatlari yenilenirken, internet ve telefon hatlari için baslatilan altyapi çalismalari da tamamlandi. Mümtaz Ataman ve Atatürk Caddeleri’nde tamamlanan altyapi çalismalarinin ardindan asfalt ve kaldirim kaplamalari için zemin düzeltme, asfalt ve kaldirim söküm çalismalari basladi. Eski yol ve kaldirimlarin sökülmesinin ardindan zemin hazirlanarak yeni asfalt dökümü ve kaldirim çalismalarina baslanacak. Proje kapsaminda 3 km’lik yol güzergahinda sicak asfalt, kayrak (dogaltas) kaldirim kaplamalari, durak ve otopark cepleri ve kavsak imalatlari yapilacak.


Perşembe 28.8 ° / 18.3 °
Cuma 30.8 ° / 19.8 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °