Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu

Birbirinden farkli filmlere ev sahipligi yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 4 Kasim Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle bulusturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yani sira Hep Yek 5: Bizim Seyimiz mi Altan, Mahalleden Arkadaslar, Hazine, Astrono

Kültür-Sanat 3.11.2022 15:55:00 0
Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu

Birbirinden farkli filmlere ev sahipligi yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 4 Kasim Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle bulusturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yani sira Hep Yek 5: Bizim Seyimiz mi Altan, Mahalleden Arkadaslar, Hazine, Astronot Köpekler: Tropikal Macera (Space Dogs: Tropical Adventure), Kabus Gecesi: Dirilis (Jeepers Creepers: Reborn), Ilgi Manyagi (Sick of Myself) ve Kestik! (Final Cut) filmleri sinemaseverlerin begenisine sunuluyor.

 

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farkli türde yerli ve yabanci filmleri vizyona getiriyor. Aksiyondan komediye, dramdan animasyona, gerilimden korkuya önemli yapimlarin vizyonda olacagiCuma günü, sinemaseverlere farkli dünyalarin kapilarini aralayacak. Hep Yek 5: Bizim Seyimiz mi Altan, Mahalleden Arkadaslar, Hazine, Astronot Köpekler: Tropikal Macera (Space Dogs: Tropical Adventure), Kabus Gecesi: Dirilis (Jeepers Creepers: Reborn), Ilgi Manyagi (Sick of Myself) ve Kestik! (Final Cut) filmlerinin vizyona girecegi 4 Kasim Cuma gününün vizyon programi ve detaylari paribucineverse üzerinden takip edilebiliyor.

 

4 Kasim Cuma günü vizyonunun öne çikanlari

 

Hep Yek serisinin besinci filmi olan Hep Yek 5: Bizim Seyimiz mi Altan,izleyicilere 96 dakikalik bir kahkaha tufani sunuyor.Film, Ali Kapan ve adamlarinin ceza evinden çikip intikam almaya çalismasini anlatiyor. Intikam atesinin enselerinde oldugu Altan ve Gürkan ise Gürkan’in dayisi Ferruh araciligiyla bir asiretin korumasi altina giriyorlar. Ikili düsmanlarindan kaçmak isterken, ülkeye kaçak yolarla giren göçmenlerden daha beter bir duruma düsüyorlar. 
 

Nurgül Yesilçay, Alper Kul ve Murat Akkoyunlu’nun basrollerde oldugu, bu hafta vizyona girecek ikinci komedi filmi olan Mahalleden Arkadaslar, mahale reisi olan Ismet’in çetesine girmek isteyen Selçuk’un hikayesini anlatiyor. Ismet’i kendine idol olarak gören Selçuk, onun çetesine girmek isterken, iki arkadasi ile çete kurup mahallenin altina üstüne getiriyor. 
 

Çaglar Çorumlu’nun basrol oldugu BKM yapimi bir yerli komedi olan Hazine, annesini defnetmek için yillar sonra dogup büyüdügü kasabasina dönen devlet memuru Mesut’un hikayesini anlatiyor. Mesut annesine karsi son görevini yerine getirirken, kardesi Musa gizli bir definenin pesine düsüyor.Kardesi Musa yüzünden katildigi define kazisi sirasinda yasanan olaylar, Mesut'ukara komik bir maceranin ortasinda birakiyor. 
 

Rus yapimi bir animasyon filmi olan Astronot Köpekler: Tropikal Macera (Space Dogs: Tropical Adventure), astronot köpekler olan Belka ve Strelka'nin hikayesini konu ediniyor. Ikili uzayda bir kesif görevindeyken, dünyadan gelen acil durum mesaji üzerine yeryüzünü kurtarmaya çalisiyorlar. Mike Disa’nin senaryosunu yazdigi film, izleyicileri 80 dakikalik harika bir maceranin ortasinaatiyor.
 

Yönetmenligini Timo Vuorensola’nin yaptigi yabanci korku filmi Kabus Gecesi: Dirilis (Jeepers Creepers: Reborn), her yil düzenli olarak yapilan korku festivaline katilan Chase ve sevgilisi Laine’nin hikayesini anlatiyor. Laine,etkinlik sirasinda açiklanamayan hayaller görmeye ve rahatsiz edici sanrilar yasamaya baslarken, dogaüstü bir seyin diger dünyadan çagrildigini ve olaylarin merkezinde ise kendisinin oldugunu anliyor.
 

Kristoffer Borgli’nin yönetmenligini yaptigi komedi filmi Ilgi Manyagi (Sick of Myself), sanatçi sevgilisi Thomas'in kariyerinde bir anda basariyi yakalamasi sonrasi gelisen Signe’nin hikayesini anlatiyor. Signe, kendisinin üzerinden çekilen sahne isiklarina yeniden kavusmak için bilerek kendini sürekli hasta ediyor. 
 

Yönetmen koltugunda Michel Hazanavicius’un oturdugu Kestik! (Final Cut), kült Japon filmi One Cut of the Dead’in yeniden yapimi olan düsük bütçeli bir korku filmi çekimi sirasinda seti gerçek zombilerin basmasini konu aliyor. Asla taviz vermeyen huysuz yönetmense ise kisitli parayi ve zamani harcamamak için asla ve asla çekimleri durdurmuyor. 


Cuma 30.8 ° / 19.8 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °