Kitapseverlerden hafta sonu IZKITAP’a yogun ilgi

Izmir Büyüksehir Belediyesi ev sahipliginde IZFAS ve SNS Fuarcilik tarafindan fuarizmir’de düzenlenen IZKITAP – Izmir Kitap Fuari; imza günleri, etkinlikler ve söylesilerle devam ediyor.

Kültür-Sanat 6.11.2022 16:57:00 0
Kitapseverlerden hafta sonu IZKITAP’a yogun ilgi

Izmir Büyüksehir Belediyesi ev sahipliginde IZFAS ve SNS Fuarcilik tarafindan fuarizmir’de düzenlenen IZKITAP – Izmir Kitap Fuari; imza günleri, etkinlikler ve söylesilerle devam ediyor. Hafta sonunu firsat bilen her yas grubundan 10 binlerce kitapsever, fuara büyük ilgi gösterirken imza etkinliklerinde okuru olduklari yazarlarla bir araya gelme firsati buldu. 

 

IZKITAP, bu hafta sonunda da çocugu genci, ögrencisi yetiskini 10 binlerce Izmirliyi agirladi. IZELMAN A.S. ve Yayincilar Kooperatifi destegiyle yazar ve yayincilari kitapseverlerle bir araya getiren fuara gelen kitapseverler, sevdikleri yazarlari görüp kitaplarini imzalatma ve sohbet etme firsati buldu. Izmirliler, gün boyu yayinevi stantlarini gezerek kitap alirken çocuklar ve gençler de agirlikli olarak okul derslerine yardimci olacak kaynak ve test kitaplari ile çizgi roman, manga gibi eserlere ilgi gösterdi. Ziyaretçilerin büyük çogunlugunun çocuklariyla fuara gelen ailelerden olustugu da dikkat çekti. Fuar kapsaminda düzenlenen söylesi ve imza günleri de büyük ilgi görürken uzun kuyruklar olustu. Birbirinden degerli çok sayida yazar da imza günleri ile okurlariyla bulustu. Yalnizca bu hafta sonu, 300’ün üzerinde yazar, imza etkinlikleri ile kitapseverlerle bir araya gelirken farkli konularda söylesiler de gerçeklestirildi.  

 

Izmir Büyüksehir Belediyesi, Izmirlilerin fuarizmir’e ulasimini kolaylastirmak için IZKITAP’a özel ulasim hatlari olusturdu. 92 numarali Üçyol Metro-Fuar Izmir, 610 numarali Gaziemir Semt Garaji-Fuar Izmir, 650 numarali Fahrettin Altay-Fuar Izmir ve 540 numarali Lozan Meydani-Fuar Izmir hatlari disinda Bornova Metro Istasyonu ile Sirinyer IZBAN aktarmadan her 25 dakikada bir sefer düzenleniyor. 


Cuma 18.2 ° / 9.7 °
Cumartesi 24.1 ° / 11.8 °
Pazar 23.2 ° / 12.8 °