Manisa'da yer gök "Gelecek" dedi.

AK Parti'den ayrilip parti çalismalarini baslattigi Manisa'ya bu sefer Gelecek Partisi Genel Baskani olarak gelen Ahmet Davutoglu'nu binlerce Manisali halkin lideri olarak karsiladi. Manolya (15 Temmuz Demokrasi) Meydani'ni dolduran Gelecek gönüllüleri, "

Güncel 13.11.2022 19:57:00 0
Manisa

Olasi genel seçimler öncesinde Manisa'ya gelen Ahmet Davutoglu'nu binlerce Manisali büyük bir sevgi ve ilgiyle karsilarken 7'den 70'e Manolya meydanini dolduran Gelecek Partisi gönüllüleri, "Onlar gidecek biz gelecegiz" tazerühatinda bulundu. Bulusmanin mimarlari Gelecek Partisi Genel Baskan Yardimcisi Selçuk Özdag ve Gelecek Partisi Manisa Il Baskani Nurten Onultmak'in selamlama konusmalariyla baslayan cosku seli Davutoglu'nun konusmasi bitinceye kadar dinmedi. 

Eski adi Manolya olan 15 Temmuz Demokrasi Sehitleri Meydaninda gerçeklestirilen mitinge Altili Masa ittifakinin il baskani ve yöneticileri de de katildi.  Gelecek Partisi Genel Baskani Ahmet Davutoglu, iktidara gelmeleri halinde enflasyonu iki yilda tek haneli rakamlara, üçüncü yilda da yüzde 5'in altina düsürmeyi vadetti. Manisa'daki 15 Temmuz Demokrasi Meydani'nda partisince düzenlenen halk bulusmasina katilan Davutoglu, iktidara geldiklerinde yapacaklari çalismalari anlatti.

Gençlik yasasi çikaracaklarini, gençler için bir banka kuracaklarini, yuva kuran gençlerden de bir kereligine KDV ve ÖTV almayacaklarini vurgulayan Davutoglu, "Biz kendini devlete adayan gençler degil gençlere adanan devlet insa edecegiz." dedi. Esnafa ve çiftçiye yönelik de desteklerinin olacagini aktaran Davutoglu, söyle konustu: "Enflasyonla mücadele edecegiz, söz veriyorum. Gelecek Partisi iktidarinda iki yilda enflasyonu tek haneli rakama, üçüncü yilda yüzde 5’in altina indirecegiz. Bu hayal degil, çünkü basbakanligi biraktigimda enflasyon üreticide yüzde 3,2’ydi, tüketicide ise yüzde 6’ydi. Esnafa ve çiftçiye hazine alim garantili dogrudan destek verecegiz, esnafa sicil barisi getirecegiz. Esnafimizin ve çiftçimizin 5 yili geçmis bütün borçlarini silecegiz. SGK primlerini devlet ödeyecek ki esnafi canlandiralim." Vatandaslardan karamsar olmamalarini da isteyen Davutoglu, "Gelecek Partisi ile adalet, demokrasi, refah, esitlik ve siyasi ahlak gelecek." 

 


Pazar 31.5 ° / 19.5 °
Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °