YÜKSEL DURAK KALEME ALDI; TARAFTAR GÖZÜYLE SÜPER LIG 14. HAFTA (11-13 Kasim 2022)

Süper Lig, Dünya Kupasi arasina sürpriz sonuçlarla girdi;

Spor 14.11.2022 14:10:00 0
YÜKSEL DURAK KALEME ALDI; TARAFTAR GÖZÜYLE SÜPER LIG 14. HAFTA (11-13 Kasim 2022)

Süper Lig, Dünya Kupasi arasina sürpriz sonuçlarla girdi;

SOK! SOK! BÜYÜK SÜRPRIZ... Fenerbahçe evinde Giresun’a 2-1 kaybetti. Giresunlularin bu yil en çok sevdigi sehir Istanbul olmali; ligde topladiklari 15 puanin 12’sini Istanbul takimlarindan (Kasimpasa, Istanbul, GS ve FB) aldilar.

7’LIK SOK... Sonucu en fazla merak edilen maç Basaksehir-GS maçiydi kuskusuz. Icardi’nin pesine takilan yildizlar Basaksehir’e tarihi bir yenilgi yasatti. 12 maçta 8 gol yiyen Basaksehir bu maçta 7 gol yedi...

KUPA (ZIRAAT TÜRKIYE) MESAISI

“BAYRAM’IN GÖZYASLARI”

TFF 2. Lig temsilcisi Ankaraspor, Türkiye Kupasi’nda Süper Lig ekibi Giresun deplasmaninda. Maç 2-2. Iyi bir oyun sergileyen Ankaraspor maçi uzatma devrelerine götürmek üzere. 

Dakika 90+2...

Maçin en iyi oyuncularindan Savicevic, yayin üzerinden sert bir sut gönderiyor Bayram Kiliç’in kalesine. O ana degin kalesinde saglam duran ve önemli kurtarislar yapan Bayram soluna yatiyor, önünde seken topa son anda müdahalesini yapiyor fakat yeterli olmuyor. Top üstünden geçip filelerle bulusuyor. Giresun:3-Ankaraspor:2

Yikiliyor Bayram, gözyaslarina boguluyor. Bayram henüz 18 yasinda.

Ferhat Kaplan, 33 yasinda. Bayram’i en iyi anlayan adam, Giresunspor kalecisi.

Kalesinden firlayip geliyor, Bayram’i yerden kaldiriyor ve kucakliyor.

Maçin artik son dakikasi. Ankaraspor korner kazaniyor, Bayram gitmek için kulübeden izin istiyor, git diyor kulübe. Firliyor Bayram.

Muhtemelen herkes Bayram’in gol atmasini istemistir. Ve belki top Bayram’a gelse Giresunlu oyuncular müdahale etmeyecektir ama olmuyor.

Hakem son düdügü çaliyor ve Bayram’in omuzuna dokunarak geçmis olsun diyor. Giresunlu futbolcular da Bayram’in yaninda. Bayram takim arkadaslarinin arasinda soyunma odasina gidiyor.

Bayram Kiliç, daha çok gençsin. Muhtemelen daha çok hata yapacaksin. Ama her düsüsten sonra kalkip yoluna devam edeceksin. Daha iyiye, daha iyiye...

Iste spor, iste futbol belki de bunun için çok güzel...  

Kupada Süper Lig ekipleri genel olarak maçlarini rahat kazanarak bir üst tura çikti. Ancak Adana Demirspor-Nazilli Belediyespor maçi çok zorlu geçti. ADS rakibini, Assombalonga’nin (ki dört golü de bu oyuncu atti) son saniye penaltisiyla maçi kazanabildi.

Galatasaray Ofspor karsisinda yine bir sok (Geçen yil Denizlispor’a elenme) yasayabilirdi. Maçin tamamini Ofspor kalesinde oynayan ev sahibi gol atamiyordu. Sadece Gomis, 5’i ilk yarida olmak üzere 7 kez golle burun buruna gelmis fakat atamamisti.

Buna karsin konuk takim, ender ataklarindan birinde (18. Dakika) Miraç Türkyilmaz’in ceza sahasi disindan müthis vurusuyla öne geçmisti.

Seferovic’le skoru beraberlige getiren GS, galibiyet golü için 79. Dakikayi (Berkan Kutlu) beklemek zorunda kaldi. 

Besiktas, Serikspor’u maçin basinda attigi gollerle 3-1 yendi.

Kupa maçlarinda centilmenlik (fair play) harikaydi. 

11 Kasim 2022, Cuma

“YINE OLMADI SAYIN ERDOGAN”

MKE ANKARAGÜCÜ-TRABZONSPOR AS: 1-1

Goller: 74’ (P) Tolga Cigerci (Ankaragücü)/70’-Bardhi (Trabzon)

Ankaragücü rakibini 10 yildan fazla bir zaman önce yenebilmisti. Teknik Direktör Ömer Erdogan, Süper Lig’de Abdullah Avci’yi hiç yenememisti.

Geçen hafta evinde berabere kalan Trabzon, Baskent’e galibiyet için gelmisti. Dünya Kupasi arasindan sonra dönüste puan farkinin daha da açilmamasi önemli bir hedefti.

TUHAF... Ankaragücü müthis basladi, Trabzon cevap verdi. Topu alan rakip kalede baski kurdu. Trabzon daha uzun süreli baski olusturmayi basardi.

Ancak pozisyon üretilemedi, gol beklentisi çok düsük kaldi.

Tuhaf ve karisik bir ilk yaridan sonra 2. Devreye Trabzon iyi basladi ama pozisyon sikintisi devam etti. 

Trabzon’un golünden sonra riskleri alan Ömer Hoca, degisikliklerle takimini öne çikardi, golü buldu. Son dakikada yakalanan mutlak gol pozisyonu (Ali Sowe) degerlendirilseydi maçi kazanabilirdi ev sahibi.

BIZIM ÇOCUKLAR... Yusuf Yazici; oyun zekâsi, yetenek ve sahane bir sol ayak... Lille’de (Fransa) geçen harika bir sezon ve sampiyonluk. Sonra kayip... henüz 25 yasinda.

Abdülkadir Ömür; ele avuca sigmaz müthis bir yetenek. Çalim ustasi... Henüz 23 yasinda ve kayip.

Baska çocuklar; Ronaldo, Messi, De Bruyne... Hep daha iyiye... daha iyiye...    

HAKEM/VAR YÖNETIMI: Oyunun seri bir sekilde oynanmasindan yana bir yönetim gösterdi Mete Kalkavan. Bunda da genel anlamda basarili oldu.

Ankaragücü’nün ikisi “sakar” dört penalti beklentisi oldu. Bir “sakar penalti” çalindi. 

Bu tip “sakar penaltilarda” standardimiz yok... maçtan maça verileni oluyor, verilmeyeni...

Beridze’nin pozisyonunun kurallar açisindan gözden geçirilmesini öneriyoruz: Oyuncu topun kontrolünün almis, sut pozisyonuna gelmis, vuracak... rakip ayagini uzatiyor ve topa igne ucu kadar temas etse kurtariyor... topu kontrol eden oyuncu rakibe vuruyor.

Bu pozisyonlar her iki oyuncu için de büyük sakatlik riski olusturuyor. (Emre Akbaba’nin Rize’deki sakatligi aci ve kötü bir örnek)

Maçin en iyisi Teknik Direktör Ömer Erdogan oldu. Tolga Cigerci ve Taylan Antalyali yorgun gözüktü.

Trabzon’da iyi baslayan Hamsik’te çabuk yoruldu. En çaliskan oyuncu Gbamin’di.

ANKARAGÜÇLÜ PEDRINHO KAYIP

Ankaragücü’nde son haftalarda, yükselen form grafigiyle Pedrinho dikkat çekiyordu. 

Ancak Ömer Hoca maça Pedrinho ile baslamamisti(!), tuhaf.

Fakat Pedrinho’nun yoklugunu Moreira isimli futbolcu, iyi oyunuyla kapatmisti.

Sonra anlasildi ki bu Moreira meger bizim Pedrinho imis. Pedrinho oyuncunun lakabiymis ve yanlis ögrenmediysem çakil demekmis.

Oyuncunun tam adi: Pedro Filipe Barbosa Moreira.

Tamam ama formada “Pedrinho” yaziyor ve simdiye kadar Pedrinho denmis.

Spikerlerin dikkatine...

  “YINE BELHANDA...”

CORENDON ALANYASPOR-ADANA DEMIRSPOR AS: 0-0

Younes Belhanda... Bizim Yunus yani. 32 yasindaki Fasli oyuncu dolu bir kariyere sahip... Fransa, Ukrayna ve Türkiye’de (GS) sampiyonluklar kazanmis

Bu yil Adana Demirspor’un en formda oyuncularindan. Izlemek keyif veriyor. Ama sikintili adam...

Dakika 44. Fatih Aksoy zorluyor Belhanda’yi. Belhanda söyle bir bakiyor “tövbe tövbe” der gibi. Fatih biraz daha zorluyor. Belhanda bu defa dirsegini Fatih’in gögsüne vuruyor. Ahlar, vahlar ve çirpinmalar esliginde yerde Fatih.

Hakem Çagdas Altay “kizartiyor” Belhanda’yi... ADS bir devreyi 10 kisi oynamak zorunda.

Tamam... Fatih’in hareketleri zorlayici ve sakatlik numarasi abartili... ama vuramazsin... hakem var. Hakem görmese VAR var. 

Ikinci yari yüklendi Alanya. Birkaç pozisyon üretmeyi basardilar ki Yusuf Karagöz’ün kaçirdigi gol inanilmazdi. Ancak sansta bu pozisyonda 23 yasindaki Yusuf’un yaninda degildi. 

Alanya’da Teknik Direktör Farioli’nin sikintilari devam ediyor. 

ADS’de Teknik Direktör Montella, iyi oyuna karsin skor üretemiyor ve gereginden fazla puan kaybediyor. Takim bir maç fazlasina ragmen liderin 5 puan gerisine düstü.

12 Kasim 2022, Cumartesi

“SIVAS DEPLASMANI ESKISI GIBI ZOR DEGIL”

DEMIR GRUP SIVASSPOR-HANGIKREDI ÜMRANIYESPOR: 2-2 

Goller: 31’-Yatabare, 59’-N’Jie (Sivas)/27’-Avounou, 83’ (P)-Mrsic (Ümraniye)

Son 3 maçindan puan çikaramayan Sivas için araya 3 puan ile gitmek çok iyi olurdu. Ancak Ümraniye bu maça puan, hatta puanlar almak için gelmisti. 

Sivas geriye düstügü maçi 2-1’e getirmeyi basardi lakin skoru tutamadi.

Sivas deplasmani ligin zorlu deplasmanlarindan biri oldu hep ama bu sene isler biraz degisti. Bunun farkinda olan Recep Uçar Hoca, en azindan 1 puani aldi.

Ligin en iyi penalticilarindan biri olan Mrsic penaltiyi yine gole çevirdi.

Riza Çalimbay, Dünya Kupasi arasinda takimini toparlayabilir...

“FENERBAHÇE JESUS’A KARSI”

FENERBAHÇE AS-BITEXEN GIRESUNSPOR: 1-2

Goller: 19’ (P)-Valencia (FB)/ 71’ ve 83’-Borja Sainz (Giresun)

Hiç süphesiz maçin mutlak favorisi FB’ydi. FB maçi kazanip, Trabzon’un puan kaybettigi haftada keyifle Basaksehir, GS ve BJK maçlarinin sonuçlarini bekleyecek, keyifle Dünya Kupasi arasina gidecekti.

Buna karsin Giresun, Istanbul takimlarini seviyordu bu sene... 3 galibiyetini de (Kasimpasa, Istanbul ve GS) onlardan almisti. Ama bu defa rakip Jesus’un Fenerbahçe’siydi.

Mutlak pozisyonla basladi ev sahibi, mutlak pozisyonla cevap verdi misafir.

Ilerleyen dakikalarda FB’nin o kadar iyi oynamadigi gözlemlenirken Giresun ciddiyeti ve konsantrasyonu elden birakmiyordu. 

Ancak 18’de, FB’nin bu yil en iyi oynayan oyuncularinin basinda gelen Ferdi Kadioglu çikti sahneye ve müthis bir slalomla ceza sahasina girdi, penaltiyi aldi (Ferdi faule maruz kalmayip golü atabileydi yilin golüne aday bir gol izleyebilirdik).

Valencia takimini öne geçirdi.

FB JESUS'SA KARSI... 

ÖNCE FORVETLER... Geçen hafta forvet Batshuayi kirmizi kart gördü ve takimini bir devre 10 kisi oynatti. FB bu maçi (Sivas) yine de kazanmayi basardi.

Bu maçta Pedro yapti ayni seyi, 40. Dakikada takimini 10 kisi birakti. Ama takim bu defa 1-0 öndeydi.

SONRA SAVUNMA... Dakika 71: Alper Uludag, Serdar Aziz, Szalai ve Altay Bayindir üçlüsünün arasina bir orta gönderdi. Pozisyon pek tehlike arz etmiyordu ancak anlasamadilar ve Serdar kafayi son anda vurdu. Top B. Sainz’in önüne düstü. Ispanyali ikrami kabul ederek voleyi çakti.

Dakika 83: Serdar Aziz, Sivas maçinda Yatabare’ye attigi çalimlardan birini Sainz’e atmak istedi fakat bu defa topu rakibe birakti. Sainz Altay’in solundan golü atti.

Eh! Jesus ne yapsin?

NE YAPSIN? Jesus, 1-0 önde ve 10 kisi kalmisken daha düsük tempoda bir oyun kurabilirdi. Topa sahip olup (Giresun’un böyle bir derdi yoktu, onlar dikine kaleye gitmeyi tercih etti) kontra arayabilirdi... vs... vs...

Buna karsin oyun planini pek degistirmedi hoca. 10 kisi kalmalarina ragmen mücadele, tempo ve kazanmayi istemeleri gerçekten tekdir edilesi...

Mütevazi Hoca Hakan Keles ve takimi, bu maçi kazanarak haftanin en degerli isine imza atmis oldu.

Istanbul-sever B. Sainz (GS’ye 1 ve FB’ye 2 gol) maçin yildizi olurken FB’de son ana kadar Valencia performansi fazlasiyla dikkat çekiciydi.

 

HAKEM-VAR YÖNETIMI... Idare etti. Arda Kardesler, “sari kart” degerlendirmelerinde çok daha dikkatli olmali ve bir standart olusturmali. Özellikle Giresun’da atladigi kartlar oldu. 

Irfan Can Kahveci gol atmadigi maçlarda çok etkisiz kaliyor. Ferdi, Crespo ve Szalai’nin yorgunlugu göze çarpiyor. Ara özellikle bu oyuncular için iyi gelecek.   

 

“AMAN ALLAHIM! BASAKSEHIR MI?”

MEDIPOL BASAKSEHSIR FK-GALATASARAY AS: 0-7

Goller: 14’-59’ ve 85-Kerem Aktürkoglu, 45’-Icardi, 45+4’ (KK)-Ndayishimiye, 65’-Mertens, 88’-Abdülkerim Bardakçi

Maç sonuçlarindan haberi olmayan bir futbolsevere, bir takim 7 gol yedi dense, 19 takimli ligde Basaksehir son sirada gelirdi. Bundan önce en fazla gol yedikleri maç (6 gol) 2010 yilinda Bursa deplasmaniydi.

Okan Buruk-Emre Belözoglu...

Iki “takimdas”; GS ve Inter,

Milli takim,

Basaksehir’in eski ve yeni hocasi,

Iki arkadas... 

Simdi rakip...

Maç basladiginda Basaksehir, Traore ile sag kanat ataklariyla Emre Tasdemir’i yipratip GS’nin basini agritacak gibi gözüktü. Ancak bu saman alevi kadar sürmedi. Basaksehir için maç 14. Dakikada bitti. Futbolda "havlu atmak” olsaydi, eminim Belözoglu atardi.

1-0’dan sonra Mauro Icardi’nin pesine takilan yildizlar izlenmeye baslandi. Bu GS taraftari ve futbolseverler için harikaydi. 

Arjantinlinin kendisi oynarken arkadaslarini da oynatmasi muhtesemdi. Kerem eski günlerinden bir resital sundu ve yildizlasti. Tek sanssizligi(!) üçleme (Hattrick) yapmasina ragmen maçin oyuncusu olamamasi olabilirdi. 

Mertens gol hasretine son verdi.

Rashica direkten döndü, Abdülkerim Bardakçi gol sevincine kavustu.

Emre Tasdemir’in (Emre’ye geçmis olsun diyoruz) yerine giren Kazimcan Karatas, ben artik bu takimda oynayabilirim dedi.

Gireniyle çikaniyla oyuncular en keyifli maçlarindan birini oynamis oldular. 

OKAN BURUK için (Karagümrük maçindan sonra, iki hafta önce) “Önümüzdeki iki hafta; Besiktas ve Basaksehir maçlari GS için çok önemli bir viraj. Dünya Kupasi öncesi bu 2 maç çok seye gebe...” demistik. 

Geçen hafta “Gemileri yakmali, kendi oyununu oynatmali” demistik. 

Hoca için son 3 hafta harika geçti. Ara dönüsü Okan Buruk’u seyretmeye baslayabiliriz...

EMRE BELÖZOGLU, hayatinin en agir yenilgilerinden birini aldi. Bu maglubiyetin, eski takimi GS’den gelmesi futbolun cilvelerinden biriydi.

Ama futbolda bunlar var... ders alip yürümeye devam etmek gerek. 

HAKEM-VAR... 14. Dakikada biten maçin teknik-taktik yorumunu yapmadigimiz gibi hakem degerlendirmesi de gereksiz oldu. Neredeyse hakeme ihtiyaç yoktu. Buna ragmen yaklasik 11,5 km mesafe kateden Atilla Karaoglan tebrigi hak etti.

Basaksehir’de bütün oyuncular, bu maçta sinifta kaldi. GS’de Muslera (O’na is düsmedi) haricinde bütün oyuncular sinifi geçti, Kerem “takdirname” aldi.

Icardi maçin yildizi olurken bir yandan da -muhtemelen- “yilin asistine” imza atti.   

13 Kasim 2022, Pazar

 

VAVACARS FATIH KARAGÜMRÜK-GAZIANTEP FUTBOL KULÜBÜ AS: 3-3

Goller: 32’ ve 52’-Baniya, 69’-Kouassi (Karagümrük)

13’-Ertugrul Ersoy, 20’-Figueriredo, 65’-Merkel (Gaziantep) 

Karagümrük oyun kurmaya çabalarken konuk takim 2-0 öne geçmisti bile. Maç agir bir maglubiyetle biterse Pirlo’nun da ara sonrasi dönüsü olmazdi (herhalde).

Önce 2-2’yi yakaladi Karagümrük, sonra bir kez daha geriye düstügü maçtan puan çikarmayi basardi.

Erol Bulut’un takimi da ziyadesiyle istikrarsiz.

ISTANBULSPOR AS-ATAKAS HATAYSPOR: 0-1

Gol: 24’ (P)- EL Kaabi

Maçin baslangicinda Hatay iyi göründü. Daha sonra Istanbul toparlandi ve rakip kalede pozisyonlar buldu. Ancak maç, tartismali bir penalti kararindan sonra tek golle bitti.

Volkan Demirel hayli, puan toplama basarisi gösterdi ve 14 puana ulastirdi takimini.

Alti maçtir kaybeden Istanbul ve Fatih Tekke’nin isi çok zor. Yine de araya en çok sevinen takim olmali Istanbul. Bulunacaksa bir çare bu arada iste...

“ALEV ALEV DERBI”

YUKATEL KAYSERISPOR AS-ARABAM.COM KONYASPOR: 1-2

8’-Macit Hüseyni (Kayseri)/9’-Calvo, 22’ (P)-Diouf (Konya)

Anadolu’nun kadim iki kentinin maçinda Kayseri kazanirsa 3., Konya kazanirsa 4. Olacakti.

Ev sahibi müthis basladi ve konuk takimi yari sahasina kapadi. 7. Dakikada harika bir atak sonunda Gavranovic’in sutuna gol derken defanstan sekti ve korner oldu. Korner atisinda savunmaci Macit Hüseyni kafayla golü atti.

Bir kez daha baslama vurusu yapilan maçta Konya faul atisindan savunmacisi Calvo ile golü bulurken aradan sadece 1 dakika geçmisti.

Beraberlik sonrasi Konya daha iyi oynamaya basladi ve bir penalti golüyle öne geçmeyi basardi.

Bundan sonra son düdüge kadar yogun Kayseri ataklarini ve arada ciddi Konya kontrataklarini heyecanla izledik.

Yasanan ve yakalanan net pozisyonlara ragmen baska gol olmadi. Kayseri’de Mensah’in müthis sutu direkte patladi. Dönen topa Emrah Bassan’in gollük volesi Calvo’ya çarparak kornere gitti.

Bir gol atip bir de gol çikaran Calvo maçin kader adami oldu.

Konya’nin da Ogulcan Ülgün’le bir topu direkten döndü.

Kayseri’de Mensah ve Emrah çok çaliskandi. Onur Bulut’ta çok çaliskandi ancak önceki maçlarda oldugu kadar etkili olamadi. Thiam ve Kemen yeteri kadar etkili olamadi.

Oyuncu degisikliklerinde Ramazan Civelek hamlesi bekledim ama Çagdas Hoca tercih etmedi.

Konya’da Hadziahmetovic maestroydu yine. Bytygi top ayagindayken çok etkili oynadi (Penaltiyi alan adamdi). Maçin yildizi Calvo oldu.

Mücadeleci ve zaman zaman hayli sert oyuna ragmen centilmence bir oyun oynandi. Ancak son dakikalarda yasananlar bu “Iç Anadolu Derbisine” yakismadi.

Sahaya ne olursa olsun madde atilmasinin önüne geçilmeli. 

Yine de son düdükten sonra herkes kaderine razi oldu.

HAKEM-VAR... Kadir Saglam, bu zorlu maçtan, sonuca dogrudan etki edecek bir hata yapmadan çikmayi basardi. Ancak oyunu oynatmaktan yana olan hakemlerimizin “net faulleri” kaçirma hatasi Saglam’da da gözlendi. 

Transfer yapamadan (Transfer tahtasi kapaliydi Kayseri’nin) sezona giren Kayseri’yi “Büyük Hayallerle” oynatmaya çalisan ve basarili olan Çagdas Atan ile Konya’da bir oyun felsefesi ortaya koyan Ilhan Palut’u tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyoruz. 

BESIKTAS AS-FRAPORT TAV ANTALYASPOR... ertelendi.

DEGERLENDIRME:

Haftanin Maçi Birbirinden ilginç maçlarin oynandigi ve sonuçlarin alindigi haftada tek maç seçilemezdi;

FB-Giresun

Basaksehir-GS

Kayseri-Konya

Haftanin Iyi Maçlari Ankaragücü-Trabzon

Haftanin Heyecani FB-Giresun

Kayseri-Konya  

Haftanin Takimi Lider FB’yi evinde yenen Giresun elbette ve

Basaksehir’e 7 gol tana GS

Haftanin Futbolcusu Icardi (GS)

Haftanin Performanslari Kerem Aktürkoglu (GS), Hadziahmetovic (Konya), Emrah Bassan (Kayseri), Borja Sainz (Giresun) 

Haftanin Golü Kerem Aktürkoglu (GS-2. Golü)

Haftanin Sik Golleri Mertens (GS), Kerem Aktürkoglu (GS-3. Golü)

Haftanin Pozisyonu Icardi’nin Kerem’e asisti (GS)

(Bu asist yilin asisti adaylari arasindadir)

Haftanin Talihsizi Serdar Aziz (FB) (Yenilen 2 golde dogrudan hata)

Çagdas Atan (Kayseri TD-Hak ettigi puani alamamasi)

Haftanin Demeci Emre Belözoglu: Galatasaray'i tebrik ederim, oyuncularin seviyesini gösterdiler. Tesekkür ederim. Bundan ders çikaracagiz. Haddimizi bilmemiz gerektigini gösterdiler. Galatasaray'i ve Okan Hoca'yi tebrik ederim

Haftanin Çirkini Sahaya atilan maddeler.

Sakatlik numaralari

(Haftanin yakismayanlarini ve çirkinliklerini önümüzdeki dönemde daha açik yazip teshir edecegiz. Zeki, çevik ve ahlakli oyunu istiyor ve hak ediyoruz.)

GÖZE TAKILANLAR:

*Giresun’un GS’den sonra FB’yi de yenmesi... 

*Giresun’un 4. Galibiyetini de Istanbul’dan almasi...

*Trabzon’un son 5 maçinda 4. Beraberligi almasi...

*Sivas’in araya küme düsme hattinda gitmesi...

Simdi sira, Süper Lig-1. Devre ilk kisim analizinde...


Cumartesi 22.8 ° / 12.4 °
Pazar 23.5 ° / 12.9 °
Pazartesi 24.9 ° / 11.7 °