Cartesi (CTSI) ve Chain (XCN) BtcTurk PRO’da listelendi

Türkiye’yi Bitcoin’le tanistiran BtcTurk, yeni kriptopara birimleriyle büyümeye devam ediyor. Cartesi (CTSI) ve Chain (XCN) kriptopara birimlerini listeleyen BtcTurk PRO, böylece 72 kriptopara birimine ve 168 islem çiftine ulasti.

Güncel 17.11.2022 12:54:00 0
Cartesi (CTSI) ve Chain (XCN) BtcTurk PRO’da listelendi

Türkiye’yi Bitcoin’le tanistiran BtcTurk, yeni kriptopara birimleriyle büyümeye devam ediyor. Cartesi (CTSI) ve Chain (XCN) kriptopara birimlerini listeleyen BtcTurk PRO, böylece 72 kriptopara birimine ve 168 islem çiftine ulasti.

2018 yilinda Erick de Moura, Augusto Teixeira, Diego Nehab ve Colin Steil tarafindan gelistirilen Cartesi, katman 2 altyapisiyla dikkat çekiyor. Gelistiricilerin, yazilim araçlariyla ölçeklenebilir akilli sözlesmeler gelistirmesine olanak saglayan Cartesi’nin yerel jetonu CTSI’dir.

Ödüllerde kullaniliyor

CTSI, kullanicilari ödüllendirmek için kullaniliyor. Jetonlarini kilitleyerek agi destekleyen kullanicilar CTSI ile ödüllendiriliyor. Ödemelerde de kullanilan CTSI, agda yer alan kullanicilar tarafindan Noether’e veri ekleme ücreti olarak degerlendiriliyor. Ethereum blokzinciri üzerinde olusturulan CTSI, ERC-20 standarti ile çalisiyor.

Yeni eklenen kriptopara ile BtcTurk PRO web sitesi ve mobil uygulamasi üzerinden Türk Lirasi (TRY) ve Tether (USDT) islem çiftlerinde alim satim islemi yapilabiliyor. CTSI için minimum yatirma limiti 25 CTSI, çekme limiti 50 CTSI olarak uygulaniyor.

CTSI’nin toplam arzi 1,000,000,000 adet ile sinirlandirilmistir. Cartesi (CTSI) ile ilgili detayli bilgilere bu baglantidan ulasilabilir: btcturk

Chain 40 milyon dolardan fazla fon topladi

Chain, daha iyi finansal hizmetler sunmak amaciyla olusturulmus blokzinciri tabanli bir teknoloji sirketidir. Adam Ludwin tarafindan gelistirilen Chain, Web3 hizmetlerini ve finansal ürünleri destekleyen kriptografik defterler ve bulut altyapisi olusturuyor ve kurumlar Chain platformunu kullanarak blokzinciri agi baslatabiliyor.

Yerel jetonu XCN olan Chain, Visa, Nasdaq, Orange gibi birçok kurumsal sirketten 40 milyon dolari geçen fon toplamayi basardi. Agdaki iyilestirmeler ve yenilikleri oylamak için kullanilan XCN, ag üzerinde gerçeklestirilen islemlerde ödeme yöntemi olarak kullaniliyor ve kullanicilarin platformda gerçeklestirdikleri islemlerden indirim kazanmalarina olanak sagliyor. Platform kullanicilarinin premium özellikleri kullanmasina imkân taniyan XCN, Ethereum blokzinciri üzerinde olusturuldu ve ERC-20 standarti ile çalisiyor.

BtcTurk PRO web sitesi ve mobil uygulamasi üzerinden Türk Lirasi (TRY) ve Tether (USDT) islem çiftlerinde alim satim islemi yapilabiliyor. XCN, için minimum yatirma limiti 100 XCN, çekme limiti 200 XCN olarak uygulaniyor.

XCN’in toplam arzi 53,470,523,779 adet ile sinirlandirilmistir. Chain (XCN) ile ilgili detayli bilgilere bu baglantidan ulasilabilir: btcturk

BtcTurk PRO’da listelenen kriptopara birimleri Bitcoin (BTC) dahil 72 oldu

Bitcoin’in (BTC) yani sira BtcTurk PRO’da yer alan kriptopara birimleri: Tether (USDT), Ethereum (ETH), Synthetix (SNX), Enjin (ENJ), Cosmos (ATOM), Polygon (MATIC), XRP (XRP), Ankr (ANKR), Cardano (ADA), Eos (EOS), Dogecoin (DOGE), Compound (COMP), Decentraland (MANA), Stellar (XLM), Neo (NEO), TRON (TRX), Tezos (XTZ), Polkadot (DOT), Avalanche (AVAX), Chiliz (CHZ), The Graph (GRT), OMG Network (OMG), Chainlink (LINK), Uniswap (UNI), Litecoin (LTC), Maker (MKR), Dash (DASH), Basic Attention Token (BAT), Filecoin (FIL), USD Coin (USDC), Solana (SOL), Stacks (STX), Axie Infinity (AXS), Shiba Inu (SHIB), Loopring (LRC), Fantom (FTM), Universal Market Access (UMA), Storj (STORJ), Polymath (POLY), Fetch.ai (FET), NuCypher (NU), The Sandbox’i (SAND), Amp (AMP), Audius (AUDIO), Spell Token (SPELL), Terra (LUNA), ApeCoin (APE), Bancor (BNT), Curve DAO (CRV), Quant (QNT), Golem (GLM) ve SKALE Network (SKL), Algorand (ALGO), PAX Gold, Ethereum Name Service (ENS) ve Immutable X (IMX), Render Token (RNDR), PlayDapp (PLA), Livepeer (LPT), Ethereum iExec RLC (RLC), Civic (CVC), Ethereum Classic (ETC), Holo (HOT), Aptos (APT), Flow (FLOW), Cartesi (CTSI) ve Chain (XCN). Böylece BtcTurk PRO, 72 kriptopara birimine ve 168 islem çiftine ulasti.

 


Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °