Yerel Yönetimlerde Is Sagligi ve Güvenligi Sempozyumu sona erdi

Izmir Büyüksehir Belediyesi’nin ev sahipliginde Fuar Izmir’de düzenlenen Yerel Yönetimlerde Is Sagligi ve Güvenligi Sempozyumu sona erdi.

Güncel 18.11.2022 20:11:00 0
Yerel Yönetimlerde Is Sagligi ve Güvenligi Sempozyumu sona erdi

Izmir Büyüksehir Belediyesi’nin ev sahipliginde Fuar Izmir’de düzenlenen Yerel Yönetimlerde Is Sagligi ve Güvenligi Sempozyumu sona erdi. Sempozyum kapsamindaki 33 konusmacinin yer aldigi 12 oturumda, özellikle kamu ile yerel yönetimlerde is sagligi ve güvenligi uygulamalari, mevzuat ve standartlar, pratikte yasanan sorunlar, çözüm önerileri, iyi uygulama örnekleri konusuldu.



Ikincisi Izmir Büyüksehir Belediyesi’nin ev sahipliginde düzenlenen Yerel Yönetimlerde Is Sagligi ve Güvenligi Sempozyumu sona erdi. Kapanis törenine Izmir Büyüksehir Belediyesi Baskanvekili Mustafa Özuslu, belediye bürokratlari, kamu ve özel sektör temsilcileri katildi.



Üç günlük sempozyum çalisan sagligi ve is güvenligi alanindaki tüm aktörleri bir araya getirdi. Sempozyumda, çalisan sagligi ve is güvenligi alaninda yasanan sorunlar, kamu, çalisanlar ve isveren açisindan bu sorunlarin çözümü için yapilanlar tartisildi. Etkinlik kapsaminda kamu ve yerel yönetim temsilcilerinin yani sira akademisyenler, oda ve sivil toplum kuruluslarindan isimlerin de konusmaci oldugu 12 oturum ile teknik geziler düzenlendi.



Sempozyuma katkilarindan dolayi Izmir Tabip Odasi Baskani Prof. Dr. Süleyman Kaynak’a, Izmir Büyüksehir Belediyesi Baskanvekili Mustafa Özuslu tarafindan, ESBAS Isyeri Hekimi Dr. Esat Hosgönül’e ise Izmir Büyüksehir Beledisi Is Sagligi ve Güvenligi Sube Müdürü Hatice Sagin tarafindan plaket verildi.


Perşembe 28.8 ° / 18.3 °
Cuma 30.8 ° / 19.8 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °