Tunç Soyer: Siyasetimiz baska hayati mümkün kilmak için

Cumhuriyet Halk Partisi Izmir Il Baskanligi tarafindan düzenlenen üye katilim töreninde Baskan Tunç Soyer, “Demokrasiye ihtiyacimiz var

Güncel 20.11.2022 13:37:00 0
Tunç Soyer: Siyasetimiz baska hayati mümkün kilmak için

Cumhuriyet Halk Partisi Izmir Il Baskanligi tarafindan düzenlenen üye katilim töreninde Baskan Tunç Soyer, “Demokrasiye ihtiyacimiz var, bu topraklarda üretilen refahin adil paylasimina ihtiyaç var. Biz baska bir hayatin mümkün oldugunu bildigimiz ve onu kurmak için siyaset yapiyoruz” dedi.


Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer çogunlugu kadin 500 yeni üyenin Cumhuriyet Halk Partisi'ne katilimi için düzenlenen törene katildi. Tarihi Havagazi Fabrikasi'ndaki törene Baskan Tunç Soyer’in yani sira CHP Izmir Il Baskani Deniz Yücel, CHP Izmir Milletvekilleri Ednan Arslan, Tacettin Bayir, Kani Beko, CHP Parti Meclisi Üyesi Rifat Nalbantoglu, Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Ebru Okay, ilçe baskanlari da bulundu.


Soyer: “Demokrasiye ihtiyacimiz var”
Baskan Tunç Soyer, “Dünyanin en güzel noktasinda olaganüstü bir iklim kusaginda yokluk içinde, sefalet içinde, issizlik içinde kivranip duruyoruz. Bu bir kader degil. Bu yanlis politikalarin bizi getirdigi noktadir. Bunun baska türlüsü mümkün. Bu güzelim topraklarda olaganüstü zengin bereketli topraklarda el ele güler yüzle saglik içinde çocuklarimizin geleceginden kaygi duymadan, baris içinde huzurla yasayabiliriz. Demokrasiye ihtiyacimiz var. Bu topraklarda üretilen refahin adil paylasimina ihtiyaç var. Biz baska bir hayatin mümkün oldugunu bildigimiz için onu kurmak üzere siyaset yapiyoruz. Bizim siyaset yapma sebebimiz sadece bu. Baska türlü bir hayat mümkün. Bir gün bu anlasilsin istiyoruz. Bu salonda bulunan, çogunlugu kadin olan yurttaslarimiz bunu anlamis ve bu anlamda bize eslik etmeye k arar vermis. Hepinizin önünde saygi ve sevgiyle egiliyorum” dedi.



Yücel: “Bizim zenginligimiz”
CHP Izmir Il Baskani Deniz Yücel, “Geçmiste farkli partilere oy vermis, gönül vermis olabilirsiniz. Bunlarin hiçbiri mesele degil. Bizim zenginligimiz. Bizim CHP olarak önceligimiz basta kurucumuz, ülkemizin kurtaricisi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk. Basta Türkiye Cumhuriyeti devletinin ülkesi ve milleti ile birlikte bölünmez bütünlügü ve bagimsizligimizin simgesi sembolü sehitlerimizin al kaniyla sulanmis al bayragimiz” dedi.



Yeni üyeler adina Izmir Demokrasi, Baris ve Emek Platformu'ndan Gizem Açi da CHP'ye kayit olmaktan duyduklari mutlulugu dile getirdi.


Perşembe 28.8 ° / 18.3 °
Cuma 30.8 ° / 19.8 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °