IZMIR'DE CHP'YE 500 YENI ÜYE KATILDI... TUNÇ SOYER: "DEMOKRASIYE IHTIYACIMIZ VAR"

IZMIR

CHP Izmir Il Baskanligi, partiye üye olan çogunlugu kadin 500 kisi için tören düzenledi. Törene katilan Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer, “Demokrasiye ihtiyacimiz var. Bu topraklarda üretilen refahin adil paylasimina ihtiyaç var. Biz, baska bi

CHP Izmir Il Baskanligi, partiye üye olan çogunlugu kadin 500 kisi için tören düzenledi. Törene katilan Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer, “Demokrasiye ihtiyacimiz var. Bu topraklarda üretilen refahin adil paylasimina ihtiyaç var. Biz, baska bir hayatin mümkün oldugunu bildigimiz için onu kurmak üzere siyaset yapiyoruz” dedi.

Alsancak'taki Tarihi Havagazi Fabrikasi'nda bugün düzenlenen üye katilim törenine, Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer, CHP Izmir Il Baskani Deniz Yücel, CHP Izmir Milletvekilleri Ednan Arslan, Tacettin Bayir ve Kani Beko, CHP Parti Meclisi Üyesi Rifat Nalbantoglu, Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Ebru Okay ve ilçe baskanlarinin yani sira çok sayida partili katildi.

SOYER: DEMOKRASIYE IHTIYACIMIZ VAR

Burada bir konusma yapan Tunç Soyer, “Dünyanin en güzel noktasinda, olaganüstü bir iklim kusaginda yokluk içinde, sefalet içinde, issizlik içinde kivranip duruyoruz. Bu, bir kader degil. Bu, yanlis politikalarin bizi getirdigi noktadir. Bunun baska türlüsü mümkün. Bu güzelim topraklarda, olaganüstü zengin, bereketli topraklarda el ele, güler yüzle saglik içinde, çocuklarimizin geleceginden kaygi duymadan, baris içinde huzurla yasayabiliriz. Demokrasiye ihtiyacimiz var. Bu topraklarda üretilen refahin adil paylasimina ihtiyaç var. Biz, baska bir hayatin mümkün oldugunu bildigimiz için onu kurmak üzere siyaset yapiyoruz. Bizim siyaset yapma sebebimiz sadece bu. Baska türlü bir hayat mümkün. Bir gün bu anlasilsin istiyoruz. Bu salonda bulunan, çogunlugu kadin olan yurttaslarimiz bunu anlamis ve bu anlamda bize eslik etmeye karar vermis. Hepinizin önünde saygi ve sevgiyle egiliyorum” dedi.

DENIZ YÜCEL: BIZIM ZENGINLIGIMIZ

CHP Izmir Il Baskani Deniz Yücel ise “Geçmiste farkli partilere oy vermis, gönül vermis olabilirsiniz. Bunlarin hiçbiri mesele degil. Bizim zenginligimiz. Bizim CHP olarak önceligimiz, basta kurucumuz, ülkemizin kurtaricisi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk. Basta Türkiye Cumhuriyeti devletinin ülkesi ve milleti ile birlikte bölünmez bütünlügü ve bagimsizligimizin simgesi, sembolü sehitlerimizin al kaniyla sulanmis al bayragimiz” diye konustu.

Yeni üyeler adina Izmir Demokrasi, Baris ve Emek Platformu'ndan Gizem Açi da CHP'ye üye olmaktan duyduklari mutlulugu dile getirdi.