BAKAN SOYLU, DÜZCE'DE: “30’UN ÜZERINDE YARALI SÖZ KONUSU”

Içisleri Bakani Süleyman Soylu, Düzce’de meydana gelen depreme iliskin; “Yaklasik 30’un üzerinde yarali söz konusu. Bir elektrik kesintisi var, bunlarin önemli bir bölümü kontrollü kesintiler. Mahalle mahalle yavas yavas kontrollü bir sekilde veriliyor. B

Güncel 23.11.2022 11:33:00 0
BAKAN SOYLU, DÜZCE

Içisleri Bakani Süleyman Soylu, Düzce’de; “Yaklasik 30’un üzerinde yarali söz konusu. Bir elektrik kesintisi var, bunlarin önemli bir bölümü kontrollü kesintiler. Mahalle mahalle yavas yavas kontrollü bir sekilde veriliyor. Biraz sonra elektrikle ilgili de herhangi bir kesinti söz konusu olmayacak” açiklamasini yapti. 

Içisleri Bakani Süleyman Soylu, bugün saat 04.08’de 5.9 büyüklügünde meydana gelen depreme iliskin açiklama yapti. Soylu, depremin meydana geldigi Düzce’ye giderek olay yerinde sunlari söyledi: 

 “70’in üzerinde artçi sarsinti meydana geldi. Bunlarin ikisi 4’ün üzerinde en son 06.50’de 4.3 meydana geldi ve bu seviyede artçi sarsintilarda 4’ün üzerinde artçi sarsinti olabilir. Onun için mümkün oldugunca az hasarli veya hasarli, orta hasarli binalarda durmamak lazim ama su ana kadar bize bir agir hasarli binalar ile ilgili bir ihbar veya bildirim gelmedi. Yaptigimiz taramalarda su an böyle bir sonuca ulasmis degiliz.

Yaklasik 30’un üzerinde yarali söz konusu. Daha önce verdigimiz bilgi çerçevesinde bir yaralimiz Bolu’da atlama suretiyle legen kemigi yarali bir yaralimiz var. Depremin oldugu 4.08’den itibaren Cumhurbaskanimiza aralikla olarak bilgi arz ettik. Bir elektrik kesintisi var, bunlarin önemli bir bölümü kontrollü kesintiler. Mahalle mahalle yavas yavas kontrollü bir sekilde veriliyor. Biraz sonra elektrikle ilgili de herhangi bir kesinti söz konusu olmayacak.”  


Çarşamba 29 ° / 17.9 °
Perşembe 28.8 ° / 18.3 °
Cuma 30.8 ° / 19.8 °