Kullanmadiginiz Kiyafetler Baskasinin Ihtiyaci Olabilir

Çorlu Belediyesi, Çorlulu yardimseverlerin bagislarini Sevgi Çarsisi araciligiyla ihtiyaç sahiplerine ulastirmaya devam ediyor. Siz de destek olmak ister misiniz?

Güncel 23.11.2022 13:15:00 0
Kullanmadiginiz Kiyafetler Baskasinin Ihtiyaci Olabilir

Çorlu Belediyesi, Çorlulu yardimseverlerin bagislarini Sevgi Çarsisi araciligiyla ihtiyaç sahiplerine ulastirmaya devam ediyor. Siz de destek olmak ister misiniz?

 

Çorlu Belediyesinin sosyal belediyecilik hizmetlerinden biri olan ve 2013 yilinda hizmete girdigi günden bugüne on binlerce ihtiyaç sahibinin giyim ihtiyaçlarini karsilayabilmesi noktasinda destek olan Sevgi Çarsisi, ihtiyaç sahibi vatandaslarin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

 

Yardimsever vatandaslar basta olmak üzere sanayiciler ve is adamlarina çagrida bulunan Çorlu Belediye Baskani Ahmet Sarikurt, verilecek desteklerle çok sayida ihtiyaç sahibinin Sevgi Çarsisi'ndan faydalanabilecegini belirterek, "Sosyal Yardim Isleri Müdürlügümüze bagli olarak Atatürk Kent Enstitüsü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Sevgi Çarsisi’nda ücretsiz olarak sunulan hizmet kapsaminda yardimseverlerden gelen giyim esyalari, belediye ekiplerimiz tarafindan yapilan kontrollerin ardindan yikanip ütülenerek akabinde Sevgi Çarsisi magazasinda ihtiyaç sahibi vatandaslarimizin hizmetine sunuluyor.

 

2022 yilinda 4.200 ihtiyaç sahibi vatandasimiza kiyafet yardiminda bulunduk. Içinde bulundugumuz ekonomik kosullar göz önünde bulunduruldugunda bugün çok sayida vatandasimizin ihtiyaçlarini karsilamaya yönelik olarak çalismalarimizi sürdürüyoruz.  Vatandaslarimizdan gelen bagislar çerçevesinde yenilenen ve ihtiyaç sahibi vatandaslarimiza ücretsiz olarak sunulan bu hizmetin daha iyi sartlarda sürdürülebilmesi için süphesiz yeni bagislara ihtiyacimiz var. Bugün sizin ihtiyaç fazlaniz, gardirobunuzda yer kaplayan veya kullanmadiginiz ayakkabi ve kiyafetlerinize ulasamayan, maddi olarak yenilerini almaya gücü yetmeyen degerli vatandaslarimizin ihtiyaci olabilir. Yardimsever vatandaslarimizdan talebimiz, imkânlar ölçüsünde verilecek destekler oldukça önemli.

 

Yardimsever vatandaslarimizin yardim konusunda ne kadar dikkatli ve titiz davrandiklarini çok iyi biliyorum ancak yine de hatirlatmakta fayda var. Bagis yapilacak olan kiyafetlerin kullanilabilecek durumda olmasi gerekiyor. Giyilemeyecek durumda olan kiyafetleri almiyoruz. Lütfen, bu konuda özenli davranalim, bu kiyafetlerin ihtiyaç sahipleri tarafindan kullanilacagini unutmayalim.

 

Haydi gelin, hep birlikte hizmete girdigi günden bugüne on binlerce ihtiyaç sahibine ulasarak bir nebze de olsa katki sunan Sevgi Çarsimiza destek olalim ve yüzleri güldürmeye devam edelim." dedi.

 

Baskan Sarikurt, Sevgi Çarsisi'nin Çarsamba ve Cuma günleri mesai saatleri içerisinde hizmet verdigini belirterek yardim yapmak isteyen yardimseverlerin, Atatürk Kent Enstitüsü'ne gelerek bagislamak istedikleri kiyafetleri Sevgi Çarsisi'ndaki görevlilere teslim edebileceklerini sözlerine ekledi.

 

Sevgi Çarsisi'na yapilacak bagislarla ilgili bilgi almak isteyen yardimseverler, 684 77 51 numarali telefondan Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü'ne ulasabilecekler.


Cuma 18.2 ° / 9.7 °
Cumartesi 24.1 ° / 11.8 °
Pazar 23.2 ° / 12.8 °