Selçuk Özdag'i çileden çikartan vahset görüntülerinde 2 tutuklama karari

Ankara ve Konya'daki hayvanlara iskence edilirken çekilen video görüntüleri Selçuk Özdag'i çileden çikardi. Türkiye'yi ayaga kaldiran görüntülerle ilgili sosyal medya sayfasi üzerinden tepkisini dile getiren Özdag, "Bu isin gerçek sorumlusu sözleri ile bu

Güncel 25.11.2022 21:33:00 0
Selçuk Özdag

Gelecek Partisi Genel Baskan Yardimcisi Selçuk Özdag hayvanlara iskence edilirken çekilen ve ardindan sosyal medya sayfasi twitter üzerinden paylasilan vahset görüntülerine sert tepki gösterdi. Özdag sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, "Konya ve Ankara’da yasanan vahset görüntüleri bir distopya degil gerçek maalesef" dedi. "Sorumlular cezalandirilsin demek sadece biriken gazi almaktir" diyen Özdag, "Bu isin gerçek sorumlusu sözleri ile bu iklimi yaratan iktidardir" ifadesini kullandi. Özdag söyle devam etti:

"Söze geldi mi, bizim siarimiz yaratilani yaratandan ötürü sevmektir demesini biliyorsunuz. Hadi biz muhalefetteyiz ve size biat etmiyoruz diye yaratilan olsak da sevmiyorsunuz. Peki derdini anlatacak dili olmayan masum canlilari niye sevmiyorsunuz. Onlari Allah yaratmadi mi?" 

Konya Valiligi tarafindan yapilan açiklamada, insanlik disi görüntülerden sonra sorusturma baslatildigi ve iki kisinin tutuklandigi kaydedildi.


Perşembe 28.8 ° / 18.3 °
Cuma 30.8 ° / 19.8 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °