TURGUTLU BELEDİYESİ; ZAFER BAYRAMI, BAĞ BOZUMU VE KURTULUŞ ŞENLİKLERİ DÜZENLEYECEK

Manisa Turgutlu Belediyesi tarafından düzenlenen Zafer Bayramı, Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri için geri sayım başladı. Turgutlu’daki hemşehri dernekleri ile birlikte organize edilen Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri’nde bu yıl da bi

Güncel 26.07.2022 22:07:35 0
TURGUTLU BELEDİYESİ; ZAFER BAYRAMI, BAĞ BOZUMU VE KURTULUŞ ŞENLİKLERİ DÜZENLEYECEK

Manisa Turgutlu Belediyesi tarafından düzenlenen Zafer Bayramı, Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri için geri sayım başladı. Turgutlu’daki hemşehri dernekleri ile birlikte organize edilen Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri’nde bu yıl da birçok etkinlik düzenlenecek.

Turgutlu Belediyesi, kent kültürünün önemli bir parçası olan Zafer Bayramı, Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri’ne hazırlanıyor. 30 Ağustos-7 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan şenlikler kapsamında düzenlenecek birbirinden renkli etkinlikler düzenlenecek.

ÜNLÜ İSİMLER ZAFER BAYRAMI, BAĞ BOZUMU VE KURTULUŞ ŞENLİKLERİ’NDE

Zafer Bayramı, Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri’nde ünlü sanatçılar İrem Derici, Manuş Baba ve İlyas Yalçıntaş sevenleriyle buluşacak. Hemşehri dernekleri işbirliğiyle yapılacak şenliklerde aynı zamanda hemşehri geceleri de gerçekleşecek.

ŞENLİKTE ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Geçtiğimiz yıl Çocuk Şenliği ve Sokak Tiyatrosu ile Zafer Bayramı, Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri’nin keyfini çocuklara doyasıya yaşatan Turgutlu Belediyesi, bu yıl da çocuklara özel eğlenceli etkinlikler düzenleyecek.

Zafer Bayramı, Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri hakkında açıklamada bulunan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın şunları söyledi:

“BU YIL DA PEK ÇOK ETKİNLİĞE EV SAHİPLİĞİ YAPACAĞIZ”

“Turgutlu’muzun önemli bir kültürü ve geleneği olan Zafer Bayramı, Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri’mizde bu yıl da pek çok etkinliğe ev sahipliği yapacağız. Hemşehri derneklerimizle birlikte hemşehri gecelerimizi düzenleyecek, ünlü sanatçılar İrem Derici, Manuş Baba ve İlyas Yalçıntaş’ı hemşehrilerimizle buluşturacağız. 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 7 Eylül Turgutlu’muzun kurtuluşunun yıl dönümünü de kutlayacağız şenliğimize tüm Turgutlu halkını katılmaya davet ediyorum.”


Cuma 18.2 ° / 9.7 °
Cumartesi 24.1 ° / 11.8 °
Pazar 23.2 ° / 12.8 °