AYDIN BÜYÜKŞEHİR'DEN ÜNİVERSİTE TERCİH TIRI

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin YKS tercih döneminde öğrencilere danışmanlık hizmeti vereceği tercih tırı, 27 Temmuz – 05 Ağustos arasında Atatürk Kent Meydanı’nda hizmet verecek.

Güncel 26.07.2022 21:48:41 0
AYDIN BÜYÜKŞEHİR

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin YKS tercih döneminde ögrencilere danismanlik hizmeti verecegi tercih tiri, 27 Temmuz – 05 Agustos arasinda Atatürk Kent Meydani’nda hizmet verecek.

Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS) sonuçlarinin açiklanmasinin ardindan ögrencilerin tercih maratonu basladi. Milyonlarca genç, gelecek hayallerini gerçeklestirmek için bölüm, sehir ve üniversite tercihi yapacak. Aydin Büyüksehir Belediyesi de önceki yillarda oldugu gibi ögrencilere tercih asamasinda destek olmak için, tercih tirini Atatürk Kent Meydani’nda hizmete açiyor. 27 Temmuz – 05 Agustos tarihlerinde 09.00-18.00 saatleri arasinda Atatürk Kent Meydani’nda yerini alacak olan tercih tirinda, tüm gençlere danismanlik hizmeti verilecek. 

UZMAN REHBER EGITMENLER GENÇLERI BEKLIYOR

Ögrencilerin aldigi puanlar ve hayalleri dogrultusunda verecegi öneriler ile uzman rehber egitmenler danismanliginda tavsiye niteliginde listeler olusturulacak. Rehber egitmenlerin alternatif bölümler ve üniversiteler konusundaki danismanlik hizmeti ile ögrencilerin tercih asamasinda daha fazla seçenegi degerlendirmesi saglanacak.  

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, gençlerin hayalleri ve yetenekleri çerçevesinde dogru tercih yapacaklarina inandigini belirtti. Bu dönemde profesyonel destek almanin önemine vurgu yapan Çerçioglu, Atatürk Kent Meydani’nda hizmet verecek olan tercih tirina tüm ögrencileri davet etti. 


Cuma 25.2 ° / 14.4 °
Cumartesi 22.8 ° / 12.4 °
Pazar 23.5 ° / 12.9 °