AKŞENER’DEN GAZETECİ DÜNDAR’A ’MANGAL YÜREKLİ CUMHURİYET KADINI’ YANITI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener; kendisinin lise yıllarına ait fotoğrafını paylaşan ve “’Mangal yürekli Cumhuriyet kadını’ diyorum” yorumunu yapan gazeteci Uğur Dündar’a “Cumhuriyetimize sahip çıkacağız, el ele omuz o

Güncel 24.07.2022 19:37:00 0
AKŞENER’DEN GAZETECİ DÜNDAR’A ’MANGAL YÜREKLİ CUMHURİYET KADINI’ YANITI

IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener; kendisinin lise yillarina ait fotografini paylasan ve “’Mangal yürekli Cumhuriyet kadini’ diyorum” yorumunu yapan gazeteci Ugur Dündar’a “Cumhuriyetimize sahip çikacagiz, el ele omuz omuza Atatürk’ün o büyük vizyonunu hayata geçirecegiz ve o borcu mutlaka ödeyecegiz” mesajiyla yanit verdi.

IYI Parti Genel Baskani Aksener; Bursa Kiz Ögretmen Lisesi’ndeki ögrencilik yillarina ait fotografini Twitter hesabinda paylasan gazeteci Ugur Dündar’a yanit verdi. Aksener, Dündar’in paylasimini alintilayarak su mesaji yayinladi:

“Ugur Bey, beni duygulandirdiniz. Çok tesekkür ediyorum… Cumhuriyetimize sahip çikacagiz, el ele omuz omuza Atatürk’ün o büyük vizyonunu hayata geçirecegiz ve o borcu mutlaka ödeyecegiz.”

Ugur Dündar, Aksener’in lise dönemindeki arkadasi ile poz verdigi fotografi paylastigi fotografi su not ile yayinladi:

“70'li yillarin basi... Soldaki genç kiz, günümüzün IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener. Bursa Kiz Ögretmen Lisesi'nde leyli meccani (parasiz yatili) okuyor. Her seyini Cumhuriyet'e borçlu oldugunu söyleme erdemini gösterdigi için ona ‘mangal yürekli Cumhuriyet kadini’ diyorum...”

 


Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °