HALUK LEVENT, MALATYA'DAKİ KONSERDE SATICILARIN ELİNDEKİ TÜM PAMUK ŞEKERLERİ SATIN ALARAK HALKA DAĞITTI

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 25. Malatya Uluslararası Kayısı Festivali’nde sahne alan AHBAP Derneği kurucusu sanatçı Haluk Levent, pamuk şekeri satıcılarının el

Güncel 23.07.2022 18:45:00 0
HALUK LEVENT, MALATYA

Kültür ve Turizm Bakanligi, Malatya Valiligi ve Malatya Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen 25. Malatya Uluslararasi Kayisi Festivali’nde sahne alan AHBAP Dernegi kurucusu sanatçi Haluk Levent, pamuk sekeri saticilarinin elindeki tüm sekerleri dernek adina satin alarak konsere gelenlere dagitti.

Sanatçi Haluk Levent, 25. Malatya Uluslararasi Kayisi Festivali kapsaminda konser verdi.  “Hey abi baksana, pamuklu seker getirin bana” adli bir sarkiyi seslendiren Levent, sarkinin bitiminde konser alaninda bulunan pamuk seker saticilarini sahneye çagirdi. Sahneye çikan saticilarla bir süre sohbet eden Levent, çocuklugunun aklina geldigini belirterek, “Bu çocuklar sabahtan beri alin teri ve emek için bir seyler satiyor” dedi.

Pamuk sekerlerinin fiyatini soran Levent, “Biri 5 liraya satiyor biri 7 liraya, 10 liradan almak lazim degil mi? AHBAP isleri böyle. Bizi izleyenler arasinda AHBAP hayirseverleri var. Simdi Ömer kardesim ailesini göndermis kendisi evde, hepsini ona yiktim. Pamuk sekerleri 10 liradan satin aldik” dedi.

Bir tanesini kendisine alan, digerlerini konser severlere dagitan Levent, “Bir sey itiraf edeyim; sahnede o an bir sarki yapiyoruz, birçok sarkidan güzel oluyor. Fark ettiniz mi, bu sarki su anda burada çikti ve sizlerle beraberde vokal yaptik” diye konustu.

Levent, konseri Izmir Marsi’yla tamamladi. Konsere katilanlar hep bir agizdan Izmir Marsi’na eslik etti.


Salı 19 ° / 9 °
Çarşamba 23.3 ° / 10.8 °
Perşembe 23.4 ° / 12.8 °