KARŞIYAKA'DA ROMAN COŞKUSU

Karşıyaka Belediyesi tarafından Örnekköy Mahallesi'nde Kurban Bayramı'nın son günü düzenlenen mahalle şenliği, büyük coşkuya sahne oldu. Örnekköy pazaryerindeki şenlikte özellikle Roman mahalle sakinleri, büyük bir coşku yaşadı. Ç

Güncel 13.07.2022 13:35:17 0
KARŞIYAKA

Karsiyaka Belediyesi tarafindan Örnekköy Mahallesi'nde Kurban Bayrami'nin son günü düzenlenen mahalle senligi, büyük coskuya sahne oldu.

Örnekköy pazaryerindeki senlikte özellikle Roman mahalle sakinleri, büyük bir cosku yasadi. Çilgin Cemal, Bergama Tayfa ve Solist Ipek'in sahne aldigi senlikte, gece boyu yapilan danslar dikkat çekti.

Karsiyaka Belediye Baskani Dr. Cemil Tugay,  konusmasini sahneye davet ettigi çocuklarla birlikte yapti. Baskan Tugay, “Kurban Bayramimiz mübarek olsun, dualariniz kabul olsun. Biz de bayramda bir kutlama yapmak istedik. Tabi ki ilk adres olarak Örnekköy aklimiza geldi. Sizlerle, çocuklarla birlikte olmak ve sizleri mutlu görmek her seyden degerli. Sizlerle daha önce de bu tarz güzel etkinliklerde bir araya geldik. Gönlümde hepinizin yeri ayri, sizleri kendime çok yakin hissediyorum. Yanimdaki çocuklar en masum varliklar. Sizler zor günler yasadiniz. Ancak çocuklarimizin daha güzel günler yasamasi için sizlere de, bana da düsen görevler var. Çocuklarimizla her zaman birlikte olacagiz. Onlara güzel bir gelecek hazirlamak biz büyüklerin görevidir. Bu eglenceler, senlikler bizlerin birlik ve berberligini simgeler” diye konustu.

Etkinlige Baskan Cemil Tugay'in esi Öznur Tugay, Izmir Büyüksehir Belediyesi Baskan Vekili Mustafa Özuslu ve esi Müyesser Özuslu, Karsiyaka CHP Ilçe Baskani Serdar Koç, Belediye Meclis Üyesi ve Baskan Yardimcisi Ahmet Diker ile muhtarlar katildi.


Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °