ANKARA BÜYÜKŞEHİR İLE BAŞKENTTE 65 NOKTA ÜCRETSİZ İNTERNETE KAVUŞACAK

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) ücretsiz internet projesinde Faz1 çalışmaları tamamlanırken, Faz2 çalışmaları ise tüm hızıyla devam ediyor. ABB Başkanı Mansur Yavaş, “21. yüzyılın temel ihtiyacının teknoloji, hız ve dön?

Güncel 13.07.2022 13:33:47 0
ANKARA BÜYÜKŞEHİR İLE BAŞKENTTE 65 NOKTA ÜCRETSİZ İNTERNETE KAVUŞACAK

Ankara Büyüksehir Belediyesi'nin (ABB) ücretsiz internet projesinde Faz1 çalismalari tamamlanirken, Faz2 çalismalari ise tüm hiziyla devam ediyor. ABB Baskani Mansur Yavas, “21. yüzyilin temel ihtiyacinin teknoloji, hiz ve dönüsüm oldugunu biliyoruz. Çagin gerekliliklerinden dogan BLD 4.0 vizyonumuzla, internet hizmetimizin Faz2 asamasina geçiyor; 65 kent meydani ve rekreasyon alinin ücretsiz internete kavusturuyoruz” dedi.

Ankara Büyüksehir Belediyesi, kent meydanlari ve rekreasyon alanlarinda ücretsiz internet agini genisletmeye devam ediyor.

Daha önce Faz1 çalismalari kapsaminda 34 meydan ve rekreasyon alaninda ücretsiz Wi-Fi hizmetini baslatan ABB Bilgi Islem Daire Baskanligi simdi de Faz2 çalismalarini baslatti. Faz2 çalismalari ile 31 meydan ve rekreasyon alaninda daha ücretsiz internet hizmeti saglanacak.

MANSUR YAVAS BILGILENDIRDI

Baskentlileri sosyal medya hesaplarindan bilgilendiren ABB Baskani Mansur Yavas, “21. yüzyilin temel ihtiyacinin teknoloji, hiz ve dönüsüm oldugunu biliyoruz. Çagin gerekliliklerinden dogan BLD 4.0 vizyonumuzla, internet hizmetimizin Faz2 asamasina geçiyor; 65 kent meydani ve rekreasyon alanini ücretsiz internete kavusturuyoruz” dedi.

FAZ2 ILE ILK ETAPTA 6 YENI NOKTADA ÜCRETSIZ INTERNET HIZMETI DEVREDE

Faz2 çalismalari kapsaminda ilk etapta; Kuscagiz Aile Yasam Merkezi, Karsiyaka Mezarligi (Namaz ve taziye noktasi), Göksu Park, Elmadag Ismet Pasa Parki, Altinpark, 50. Yil Parki’nda ücretsiz Wi-Fi kullanilmaya baslandi.

Asama asama devreye alinan Wi-Fi hizmetinden yararlanan vatandaslar, hizmetli ilgili düsüncelerini söyle açikladi:

-Fatma Kutlu: “Uygulamayi çok begendim. Rahatlikla internette dolasabiliyoruz. Buradan Belediye Baskanimiz Mansur Yavas’a tesekkür ediyorum.”

-Firdevs Gürhan: “Uyari levhasini görür görmez baglandik ve memnun kaldik. Mansur Baskana tesekkürler.”

-Eda Öztürk: “Bence çok güzel bir hizmet, hem kendi internetimiz de bitmeyecek. Çok tesekkür ederiz.”

-Hatice Karabal: “Ücretsiz olmasi çok güzel. Özellikle gençler için iyi olmus.”

-Halil Karatoprak: “Uygulama çok güzel. Ögrencilerin daha çok isine yaramasi açisindan iyi düsünülmüs. Internet artik çagin bir gerekliligi.”

-Kayra Gürpinar: “Bence güzel olmus. Ben parkta oyun oynamaktan sikildigim zaman telefonumla rahatlikla vakit geçirebilirim bundan sonra.”

-Mustafa Bozkurt: “Uygulama için tesekkür ederiz. Çok güzel olmus, vatandaslar buraya geliyor ve ücretsiz internetten faydalaniyor. Buradaki esnaf da para kazaniyor böylece.”

Ankara Büyüksehir Belediyesi ekipleri tarafindan sürdürülen Faz2 çalismalarinin tamamlanmasiyla kent genelinde toplam 65 kent meydani ve rekreasyon alani ücretsiz internete kavusmus olacak.


Çarşamba 29 ° / 17.9 °
Perşembe 28.8 ° / 18.3 °
Cuma 30.8 ° / 19.8 °