Gelecek Partisi'nde bayram ziyaretleri yoğun geçti

Gelecek Partisi Kurban Bayramı münasebetiyle siyasi partilerle bayramın ikinci gününde bayramlaştı. Parti Genel Merkezinde Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ Başkanlığı'nda siyasi parti tem

Güncel 11.07.2022 18:56:00 0
Gelecek Partisi

Tüm siyasi partilerde oldugu gibi Gelecek Partisi'nde de bayram programi yogun geçti Parti Genel Merkezinde ve karsilikli gelisen ziyaret programlari kapsaminda birlik ve beraberlik mesajlari gündemde yerini korurken hiç kuskusuz en çok konusulan konulardan biri erken seçim beklentisiydi. Gelecek Partisi Genel Baskani Ahmet Davutoglu'nun da parti genel merkezine ugrayarak partilerle baylasmasinin ardindan karsilikli ziyaretler basladi.

Gerçeklesen bayramlasma programlari hakkinda degerlendirmede bulunan Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla Iliskilerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Selçuk Özdag, “Kurban Bayrami münasebetiyle demokrasinin olmazsa olmaz unsuru siyasi partilerimizle Gelecek Partisi Genel merkezi ve diger partilerin Genel merkezlerinde bayramlastik.Bayram barisa,kardeslige,zenginlige,özgürlüge,mutluluga vesile teskil etsin.Bu vesileyle: Gelecek Partisi Genel Merkezimizde bayramlasmaya gelen Deva Partisi, Demokrat Parti, Iyi Parti, Saadet Partisi, Yeniden Refah Partisi, Hüda-Par, Zafer Partisi, Bagimsiz Türkiye Partisi, Türkiye Degisim Partisi, Milli Yol Partisi, HDP, Genç Parti, Vatan Partisi, Büyük Birlik Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Anavatan Partisi, Demokratik Sol Parti, Memleket Partisi, Merkez Parti genel merkez yetkililerine tesekkür ederiz” dedi.

“Cumhuriyetin demokrasiyle,devletimizin liyakat ve ehliyetle,hukukun adaletle taçlanacagi, egitimde firsat esitliginin,gelir dagiliminda adaletin olacagi nice bayramlara ulasmamizi Allah'imizdan niyaz ediyoruz” diyen Özdag sözlerini söyle sürdürdü, “Bayramlasma törenlerimizde genel merkezimizde partileri karsilayan Alaattin Firat'a, Gülnur Hayran'a, Halime Polat'a,Emrah Kiliç'a, Ali Burak Topaloglu'na, Mehmet Erman'a ve partililerimize,Partileri ziyaret ederek Genel Baskanimiz Sn.Ahmet Davutoglu’nun ve partililerimizin bayram tebriklerini ileten Sema Silkin Ün'e, Bahattin Meral'e, Hacer Filikçi Akin'a,Sükrü Kirboga’ya,diger heyette olan Feramuz Üstün'e, Seren Yildiz Öztürk'e ve Hasan Hüseyin Bozok’a tesekkür ediyoruz.Nice Bayramlara. Ayrica Önder Nafiz Caner'e, .Fatma Marasoglu'na, Sn.Metin Çakim'a, Atakan Çakmak'a, Kayhan Sayin'a, Levent Aslan'a ve partimizde hizmet eden çaycilarimizdan, asçimiza, nöbetçi görevlilere varincaya kadar emegini ortaya koyan, yolu demokrasiden, Türkiye'nin birlik ve bütünlügünden geçen herkese sükran duygularimi sunuyorum. Devletlerin ve milletlerin dini ve milli bayramlari olur. Onlari yasatan cesur yüreklere selam olsun”

 


Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °