KILIÇDAROĞLU: “700 BİN SURİYELİ BEBEK DOĞMUŞ ÜLKEMİZDE'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “700 bin Suriyeli bebek doğmuş ülkemizde. Allah uzun ömürler versin hepsine. Biz meseleye ülkemizin geleceği gözüyle bakıyoruz. Evet, her milletin en büyük zenginliği bebekleridir. Bu bebekler de

Güncel 10.07.2022 21:35:39 0
KILIÇDAROĞLU: “700 BİN SURİYELİ BEBEK DOĞMUŞ ÜLKEMİZDE

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, “700 bin Suriyeli bebek dogmus ülkemizde. Allah uzun ömürler versin hepsine. Biz meseleye ülkemizin gelecegi gözüyle bakiyoruz. Evet, her milletin en büyük zenginligi bebekleridir. Bu bebekler de yikik dökük Suriye'nin zenginligidir” açiklamasini yapti. 

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Türkiye’de dogan Suriyeli bebeklere iliskin açiklama yapti. Kiliçdaroglu’nun sosyal medya hesabinda yaptigi açiklama söyle:

“700 bin Suriyeli bebek dogmus ülkemizde. Allah uzun ömürler versin hepsine. Biz meseleye ülkemizin gelecegi gözüyle bakiyoruz. Evet, her milletin en büyük zenginligi bebekleridir. Bu bebekler de yikik dökük Suriye'nin zenginligidir.

Suriye'nin yeniden ayaga kalkmasi için, evlatlari vatanina dönmelidir. Ancak hep söyledim yine söyleyecegim, ucuz bir irkçi tavirla degil, düzgün, devlet akliyla yapilacak istir bu.

Saglikli sartlarda gidecekler, tüm adimlar hazir. Iktidarimizda bu sürecimiz 2 senede tamamlanacak. Bu sartlar da AB fonlamasi ile, bizim garantörlügümüzde olusturulacak. Davul zurna ile gidecekler.”


Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °
Perşembe 23.4 ° / 16.3 °
Cuma 23.6 ° / 14.7 °