TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ: “BURADAYIZ, BURADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ!”

Türk Tabipleri Birliği (TTB), “Artık kaybettiklerimizin değil umudun, özgürlüğün, sevincin dilimizde; sağlığımızın, geleceğimizin ellerimizde olduğu günlerde hep birlikte bayramları kutlayabilmek için… Buradayız, burada olmaya dev

Güncel 9.07.2022 19:00:00 0
TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ: “BURADAYIZ, BURADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ!”

Türk Tabipleri Birliği (TTB), “Artık kaybettiklerimizin değil umudun, özgürlüğün, sevincin dilimizde; sağlığımızın, geleceğimizin ellerimizde olduğu günlerde hep birlikte bayramları kutlayabilmek için… Buradayız, burada olmaya devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

Türk Tabipleri Birliği’nin sosyal medya hesabında, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlandı. Yayınlanan mesaj şöyle:

“Artık kaybettiklerimizin değil umudun, özgürlüğün, sevincin dilimizde; sağlığımızın, geleceğimizin ellerimizde olduğu günlerde hep birlikte bayramları kutlayabilmek için… Buradayız, burada olmaya devam edeceğiz!”

BAHÇELİ: TTB KAPATILMALIDIR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün, bayram namazı sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada; “TTB kapatılmalıdır, hekim kardeşlerimiz yeni bir organizasyona gitmelidir. Bir avuç ne idüğü belirsiz doktor kılıklı anarşist ruhlu insanlardan mesleği kurtarmalıdır” demişti.


Salı 24.5 ° / 12.9 °
Çarşamba 24.6 ° / 13.8 °
Perşembe 25.5 ° / 14.7 °