Selçuk Özdağ: 'Bayramlar toplumsal hayata güzellik ve zenginlik katan kenetlenme günleridir'

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Özdağ mesajında: “Bayramlar, kardeşliğin, barışın, esenliğin, duanın en yüksek düzeyde hissedildiği günlerdir. Yoks

Güncel 8.07.2022 20:19:00 0
Selçuk Özdağ:

Kurban Bayrami dolayisiyla kutlama mesajinda bulunan Gelecek Partisi Genel Baskan Yardimcisi Selçuk Özdag, 'Bayramlar, kardesligin, barisin, esenligin, duanin en yüksek düzeyde hissedildigi günlerdir. Kurban ise cömertliktir, dayanismadir, yoksullarin sevindirilmesidir. Bizler millet olarak, komsusu açken tok yatmayi kabul etmeyen bir medeniyetin evlatlari olarak bu sene de ulasmanin sevincini yasadigimiz Kurban Bayramini bu duygularla kutlamali ve bu bayram sevincini  herkese ulastirmaliyiz' dedi.

'Türkiye sevdamiz, vatanimiza ve milletimize hizmet etmek boynumuzun borcudur' diyen Özdag sözlerini söyle sürdürdü; 'Canlarini vatan, millet ve devlet ugruna feda eden, topraga bir gül bahçesine girer gibi giren ve sahip oldugumuz tüm degerleri bizlere armagan eden sehitlerimizi de bu vesileyle milletçe bir kez daha rahmet, minnet ve sükran  duygulari ile aniyoruz. Bugün bizler  millet olarak ay yildizli Türk bayragimizin altinda özgürce yasiyor, ülke olarak yolumuza devam edebiliyorsak, bunu sehitlerimize borçluyuz. En degerli varliklarini bu ülke için feda etmis sehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz  ise hepimizin emaneti ve basimizin tacidir. En büyük zenginligimiz olan birlik ve beraberligimizin bozulmamasi  dilegiyle, Kurban Bayramini kutluyor, bayram coskusunun  ülkemize, milletimize ve tüm insanliga  baris, kardeslik ve huzur getirmesini diliyor, sevgi ve saygilarimi sunuyorum.” 


Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °
Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °