TURGUTLU'DA URGANLI DÜĞÜN SALONU PROJESİNİN TEMELİ ATILDI

Turgutlu Belediyesi tarafından Urganlı Mahallesi’nde hizmete açılacak düğün salonu projesinin temeli, düzenlenen törenle atıldı.

Güncel 6.07.2022 19:31:25 0
TURGUTLU

Turgutlu Belediyesi tarafindan Urganli Mahallesi’nde hizmete açilacak dügün salonu projesinin temeli, düzenlenen törenle atildi. 

Urganli Mahallesi’nde yazlik sinema ve yazlik dügün salonu olarak kullanilan ve geçtigimiz haftalarda ihale süreci tamamlanan Urganli Dügün Salonu projesi için temel atma töreni düzenlendi. 6 milyon 250 bin TL’lik yatirimla aralik ayinda tamamlanmasi planlanan projenin yapimina temel atma töreniyle baslandi.

Toplam 833 m2 alani kapsayan projenin, 515 m2’si dügün salonu olarak planlandi. 300 kisilik kapasiteli projede; karsilama alani, gelin odasi, bebek bakim odasi, mutfak, büfe, depo ve tuvaletler de bulunacak.

Urganli Dügün Salonu projesinin temel atma töreninde konusma yapan Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, “Urganli benim için çok önemli bir yer. Urganli’da dogdum, büyüdüm. Urganli benim için her seydir. Bugün dügün salonunun temelini atiyoruz. 833 m2 zemin insaati olan dügün salonunun Urganlimiza hayirli olmasini diliyorum. Yaklasik bir ay kadar önce Urganli Mahallemize çok ciddi bir ihtiyaç olan su dolum istasyonu yaptik. Bazi kisiler ‘Ne olacak proje?’ diyorlarmis. Madem ufak bir projeymis de 30 senedir niye yapmadilar” diye konustu. 


Salı 29.4 ° / 18.3 °
Çarşamba 29.5 ° / 19.7 °
Perşembe 30.7 ° / 19 °