DİDİM, LAVANTA FESTİVALİ İÇİN GÜN SAYIYOR

Didim Belediyesi tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen Lavanta Festivali, 13-14 Temmuz 2022 tarihlerinde katılımcılarıyla buluşacak.

Kültür-Sanat 6.07.2022 14:21:48 0
DİDİM, LAVANTA FESTİVALİ İÇİN GÜN SAYIYOR

Didim Belediyesi tarafindan geleneksel olarak her yil düzenlenen Lavanta Festivali, 13-14 Temmuz 2022 tarihlerinde katilimcilariyla bulusacak. 

Belediye bünyesinde bulunan Akköy Tibbi Aromatik Bitkiler ve Süs Bitkileri Üretim Fidanligi’nda yapilacak Lavanta Festivali, bu yil 13-14 Temmuz 2022 tarihlerinde misafirlerine kapilarini açacak.

Didim Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü ile Park ve Bahçeler Müdürlügü tarafindan hazirlanan ve belediye tarafindan yetistirilen lavantalarla süslenen festivale, bu yil da çok sayida yerli ve yabanci turist ile Didimli yurttasin gelmesi bekleniyor. Belediye’nin Heykel Atölyesi ile Seramik Atölyesi’nde hazirlanan ürünler, festival alaninda sergilenecek.

Yurttaslari Lavanta Festivali’ne katilmaya davet eden Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay, sunlari söyledi: 

“Didim VegFest’in ardindan bir festivalimiz ile daha vatandaslarimizla bulusacak olmanin heyecanini yasiyoruz. Lavanta Festivali, bu yil da tekrar kapilarini belediyemiz bünyesinde bulunan Akköy Tibbi Aromatik Bitkiler ve Süs Bitkileri Üretim Fidanligi’nda 13-14 Temmuz tarihlerinde açacak. Kartpostallik görüntülerin oldugu, doganin dogal renkleriyle süslenecek festivalimize tüm vatandaslarimizi bekliyoruz.” 


Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °