EMRE KONGAR'DAN KUŞADASI BELEDİYE BAŞKANI ÖMER GÜNEL'E ZİYARET

Toplum bilimci, akademisyen ve yazar Prof. Dr. Emre Kongar, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'i ziyaret etti. Başkan Ömer Günel için 'Emre Kongar Seçkisiyle Nutuk Atatürk' isimli kitabını imzalayan Kongar, 'Genç, dinamik, çok başarıl?

Güncel 6.07.2022 10:30:32 0
EMRE KONGAR

Toplum bilimci, akademisyen ve yazar Prof. Dr. Emre Kongar, Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel'i ziyaret etti. Baskan Ömer Günel için 'Emre Kongar Seçkisiyle Nutuk Atatürk' isimli kitabini imzalayan Kongar, 'Genç, dinamik, çok basarili ve vizyon sahibi bir baskanimiz var. Kendisini çalismalarindan dolayi tebrik ediyorum' dedi.

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, sosyolog, akademisyen ve yazar Prof. Dr. Emre Kongar ile makaminda bir araya geldi. Görüsmede Baskan Ömer Günel, Prof. Dr. Kongar'a Kusadasi'nda bugüne kadar gerçeklestirdikleri altyapi ve üstyapi yatirimlari hakkinda bilgi vererek yasama geçirecekleri projelerden bahsetti. Emre Kongar ise Baskan Ömer Günel'e 'Emre Kongar Seçkisiyle Nutuk Atatürk' isimli kitabini imzalayarak hediye etti. 

Baskan Ömer Günel'in göreve gelmesiyle Kusadasi'nda büyük bir degisim yasandigini söyleyen Prof. Dr. Emre Kongar, 'Genç, dinamik, çok basarili ve vizyon sahibi bir baskanimiz var. Kusadasi hak ettigi güzel günlere kavustu. Kendisini gerçeklestirdigi basarili çalismalarindan dolayi tebrik ediyorum' dedi. 

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel ise 'Ülkemiz için çok degerli bilim insanlarindan biri olan Prof. Dr. Emre Kongar'a nazik ziyareti için tesekkür ederim. Kendisini belediyemizde agirlamaktan mutluluk duyduk. Imzalayip, bana hediye ettigi kitabini keyifle okuyacagim' diye konustu.


Cuma 30.8 ° / 19.8 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °