DÜNYA FOOTVOLLEY ŞAMPİYONASI ELEME MAÇLARI, ARSUZ'DA TAMAMLANDI

Arsuz Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Dünya Footvolley Şampiyonası eleme maçları, Dünya Footvolley Federasyonu Başkanı Vusal Xalilov’un katıldığı ödül töreni ile sona erdi.

Spor 4.07.2022 19:19:33 0
DÜNYA FOOTVOLLEY ŞAMPİYONASI ELEME MAÇLARI, ARSUZ

Arsuz Belediyesi’nin ev sahipliginde gerçeklestirilen Dünya Footvolley Sampiyonasi eleme maçlari, Dünya Footvolley Federasyonu Baskani Vusal Xalilov’un katildigi ödül töreni ile sona erdi. 

Dünya Footvoley Sampiyonasi Eleme Maçlari’nda Mix (kadin-erkek) katagorisinde birinci Brezilya, ikinci Türkiye  (Arsuz Belediyesi), üçüncü Arjantin ve dördüncü Azerbaycan oldu. Erkekler katagorisinde ise birinciligi Brezilya, ikinciligi Türkiye (Arsuz Belediyesi), üçüncülügü ise Iran aldi.

Turnuvanin Arsuz'da düzenlenmesiden duydugu memnuniyeti dile getiren Arsuz Belediye Baskani Asaf Güven, söyle konustu:

“Çok saygideger sporcular, Arsuz’lular, degerli misafirlerimiz, Azerbaycanli kardeslerimiz, hepinize iyi aksamlar diliyorum. Dünya elemesi sampiyonasinin sonuna gelmis bulunmaktayiz. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Arsuz güzel bir yerdir. Biz, bu güzel yerde, bu arkadaslari agirlamak istedik. Böyle güzel bir sampiyonaya ev sahipligi yaptik. Eksiklerimiz mutlaka olmustur ama bundan sonrakilerde, buradan aldigimiz tecrübeyle, daha güzel, daha mükemmel bir turnuvaya ev sahipligi yapacagiz. Azerbaycan'in bize olan desteginden dolayi özellikle tesekkür etmek istiyorum. Sampiyonaya katilan tüm kardeslerime tesekkür ediyor, bundan sonraki spor hayatlarinda basarilar diliyorum. Bakü'de bulusacagiz. Dünya Sampiyonasi orada olacak. Insallah biz de orada olacagiz.” 

Dünya Footvolley Federasyonu Baskani Vusal Xalilov ise “Baskanimiz burada basta ona, Ayhan Bey'e, hepsine tek tek tesekkür ediyorum.  Bizim yanimizda oldular. Böyle birturnuva yaptilar. Her seyi çok güzel gördüm. Gelecek sampiyonanin insallah buraya getirilmesi adina elimizden gelen destegi yapmaya haziriz ve burada olmasi için çalisacagiz” dedi.

Halk oyunlari gösterisi ve sanatçi Nurdan Ipek konserinin ardindan dereceye giren takimlara kupalari ve ödülleri takdim edildi.


Perşembe 28.8 ° / 18.3 °
Cuma 30.8 ° / 19.8 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °