BÜLENT ORTAÇGİL, SANATTAKİ 50’NCİ YILINI İZMİR’DE VE ANKARA’DA VERECEĞİ KONSERLERLE KUTLAYACAK

Müzisyen Bülent Ortaçgil, sanat yaşamındaki 50’nci yılını 1 Ağustos'ta İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda, 5 Ağustos’ta da Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde (ODTÜ) sanatçı dostlarıyla vereceği konserlerle kutlayacak.

Güncel 4.07.2022 19:13:45 0
BÜLENT ORTAÇGİL, SANATTAKİ 50’NCİ YILINI İZMİR’DE VE ANKARA’DA VERECEĞİ KONSERLERLE KUTLAYACAK

Müzisyen Bülent Ortaçgil, sanat yasamindaki 50’nci yilini 1 Agustos'ta Izmir Kültürpark Açikhava Tiyatrosu’nda, 5 Agustos’ta da Orta Dogu Teknik Üniversitesi’nde (ODTÜ) sanatçi dostlariyla verecegi konserlerle kutlayacak.

Bülent Ortaçgil, müzik yolculugundaki 50’nci yilini kutluyor. 25 Haziran’da, Istanbul Harbiye Açikhava Tiyatrosu’ndaki coskulu konserinde Ortaçgil’e Erkan Ogur, Zuhal Olcay, Grup Gündogarken, Birsen Tezer, Hüsnü Arkan, Ceylan Ertem, Hayko Cepkin, Mogollar, Jehan Barbur, Bulutsuzluk Özlemi, Redd, Aylin Aslim, Tuna Kiremitçi ve Teoman gibi sanatçi dostlari eslik etmisti.

Ortaçgil, konserlerine 1 Agustos’ta Izmir Kültürpark Açikhava Tiyatrosu’nda ve 5 Agustos’ta ODTÜ MD Visnelik Çim Amfi’de devam edecek. Izmir’deki konserde Ortaçgil’e Cem Adrian, Ceylan Ertem, Dogan Duru ve Birsen Tezer ile pek çok sanatçi da eslik edecek.


Cuma 30.8 ° / 19.8 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °