KILIÇDAROĞLU, KATAR’IN TÜRKİYE BÜYÜKELÇİSİ AL THANİ’Yİ KABUL ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Katar’ın Türkiye Büyükelçisi Mohammed Nasser Jassim M. Al Thani'yi CHP Genel Merkezi’ndeki makamında kabul etti. Görüşmede Kılıçdaroğlu’na, Genel Başkan Başdanışmanı Ünal Çeviköz de e?

Güncel 30.06.2022 21:56:52 0
KILIÇDAROĞLU, KATAR’IN TÜRKİYE BÜYÜKELÇİSİ AL THANİ’Yİ KABUL ETTİ

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Katar’in Türkiye Büyükelçisi Mohammed Nasser Jassim M. Al Thani'yi CHP Genel Merkezi’ndeki makaminda kabul etti. Görüsmede Kiliçdaroglu’na, Genel Baskan Basdanismani Ünal Çeviköz de eslik etti.

CHP Genel Baskani Kiliçdaroglu, Katar’in Türkiye Büyükelçisi Mohammed Nasser Jassim M. Al Thani ile bugün CHP Genel Merkezi’nde görüstü. Görüsmede Kiliçdaroglu’na, Genel Baskan Basdanismani Istanbul Milletvekili, emekli büyükelçi Ünal Çeviköz eslik etti.

Katar Büyükelçisi Al Thani, Kiliçdaroglu’na “FIFA Dünya Kupasi, 2022” resmi futbol topu ve sirt numarasi 22 olan Kemal Kiliçdaroglu yazili forma hediye etti. Kiliçdaroglu da Al Thani’ye üzerinde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün silueti ve “Yurtta Baris Dünyada Baris” sözünün Türkçe ve Ingilizcesinin yer aldigi kristal biblo hediye etti.

2022 FIFA Dünya Kupasi, 21 Kasim - 18 Aralik 2022 tarihleri arasinda Katar’da oynanacak.


Cuma 30.8 ° / 19.8 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °