BOYABAT BELEDİYE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

AKP’li Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, sızdırılan fotoğrafları sonrası partiden ve belediye başkanlığından istifa etti.

Güncel 30.06.2022 13:32:40 0
BOYABAT BELEDİYE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

Bir kadinla samimi fotograflari sosyal medyada yayinlanan Sinop Boyabat Belediyesi'nin AKP’li Baskani Sefik Çakici bugün belediye binasi önünde hem partiden hem de belediye baskanligindan istifa karari aldigini duyurdu. Çakici, 'Milletvekilimiz, il baskanimiz, yerel yönetimler baskanligimizda istisareler sonucunda partimi düsünerek, Boyabat'i düsünerek, sizleri düsünerek istifa karari aliyorum' dedi.

Bu sirada bina önündeki vatandaslardan 'Hayir, seçimle geldin seçimle gideceksin”, “Baskanim yari yolda birakma bizi' diye bagiranlar duyuldu. 

SEFIK ÇAKICI KIMDIR?

1995'ten 2014 yilina kadar ticaretle ilgilenen Sefik Çakici, 2014 yilinda yapilan mahalli seçimlerde Boyabat Belediye Baskani oldu. Milli Gençlik Vakfi Yöneticiligi ve Baskanligi, Fazilet Partisi Gençlik Kollari Üyeligi, AKP Boyabat Gençlik Kollari Baskanligi, 2 Dönem AKP Boyabat Ilçe Baskanligi, Kent Meclis Yönetim Kurulu Üyeligi, Kizilay Yönetim Kurulu Üyeligi ve Sinop Ticaret Odasi Üyeligi yapan Çakici, AKP Genel Merkezi'nin düzenledigi Siyaset Akademisini bitirdi. Çakici, evli ve üç çocuk babasi.


Perşembe 28.8 ° / 18.3 °
Cuma 30.8 ° / 19.8 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °