Torbalı Belediyesi’nden Bartın’a destek

Sel felaketinin yaşandığı ve yaraların sarılmaya çalışıldığı Bartın’a Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’in talimatı ile belediyeye ait vidanjörler gönderildi

Güncel 28.06.2022 11:23:54 0
Torbalı Belediyesi’nden Bartın’a destek

Meteoroloji Genel Müdürlügü'nün 'kirmizi' kodla uyardigi Bartin, kuvvetli yagisla birlikte sele teslim oldu. Sehir merkezinde bulunan irmagin 8 metre yükselmesiyle birlikte bölgede birçok ev ve isyeri sular altinda kaldi. Tasan irmak nedeniyle sehir merkezi adeta göle döndü. Büyük hasarin meydana geldigi Bartin’da yaralar sarilmaya çalisiliyor. Bu kapsamda Torbali Belediyesi’nden de bölgeye destek gönderildi. Torbali Belediye Baskani Mithat Tekin’in talimati ile belediyeye ait vidanjörler, sel felaketinin yasandigi Bartin’a dogru yola çikti. Belediyeye ait vidanjörler bölgede yaralarin sarilmasina destek olacak.

TEKIN: “AFET BÖLGESINE HER TÜRLÜ DESTEGI VERMEYE DEVAM EDECEGIZ”

Torbali Belediye Baskani Mithat Tekin, sel felaketinin yasandigi Bartin’a her türlü destegi vermeye devam edeceklerini açikladi. Baskan Tekin yaptigi açiklamada “Bartin'da meydana gelen sel felaketinin yaralarini sarmak üzere belediyemize ait vidanjörler Izmir Valiligi Il Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi emrinde Bartin'a dogru yola çikti. Maalesef dogal afetler ülkemizin bir gerçegi. Ama önemli olan bu afetler sonrasi birlik ve beraberlik içerisinde yaralari sarmak. Tekrardan Bartin’a çok geçmis olsun. Torbali Belediyesi olarak, afet bölgesine her türlü destegi vermeye devam edecegiz” ifadelerini kullandi.


Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °