MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN ÜCRETSİZ MOBİL KUAFÖR ARACI, HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin beğeni toplayan projeleri arasında yer alan ve “Yar Saçların Lüle Lüle” sloganıyla yol alan “Mobil Kuaför” aracı, kentin farklı noktalarında vatandaşlara hizmet vermeyi sürdürüyor.

Güncel 23.06.2022 12:55:19 0
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN ÜCRETSİZ MOBİL KUAFÖR ARACI, HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

Mersin Büyüksehir Belediyesi’nin begeni toplayan projeleri arasinda yer alan ve “Yar Saçlarin Lüle Lüle” sloganiyla yol alan “Mobil Kuaför” araci, kentin farkli noktalarinda vatandaslara hizmet vermeyi sürdürüyor.

7’den 70’e her yas grubundan kadin ve erkegin ücretsiz faydalandigi Mersin Büyüksehir Belediyesi ‘Mobil Kuaför’ araci, bu kez de Tarsus’un kirsal mahalleleri arasinda yer alan Karakütük’e ugradi.

Bugüne kadar Tarsus’a bagli 50’ye yakin mahallede hizmet veren ‘Mobil Kuaför’ aracinda, kadin ve erkeklere özel ayri ayri bölümlerde hijyen kurallarina azami özen gösterilerek kuaförlük ve berberlik islemleri hiçbir ücret almadan gerçeklestiriliyor. Çocuklarin da faydalandigi araçta hizmet gören herkese, ayrica temizlik kitleri de armagan ediliyor.

Saç kesimi, saç boyasi, tiras, el ve ayak tirnak bakimi ile cilt bakimi yapilan ‘Mobil Kuaför’ araçlari; berber veya kuaför olmayan yerlesim yerlerinde verdigi hizmetle, maddi yönden de vatandaslari büyük bir yükten kurtariyor.

“TALEP ETTIM, HEMEN CEVAP VERDILER”

Karakütük Mahallesi Muhtari Mehmet Çelik, özellikle yas almis vatandaslarin, kent merkezine berber veya kuaförlük hizmetleri için gidip gelirken zorlandiklarini belirterek, “Vahap Baskanima, köyüm adina ve kendi sahsim adina hizmetlerinden dolayi tesekkür ediyorum. Çok güzel bir hizmet. Hizmetin büyügü küçügü olmaz. Köyüm buradan Tarsus’a 40 kilometre. Bazen yaslilarimiz gidemez. Talep ettim, köyümde yaslilar var gelemez, tiras olmalari için. Sag olsunlar hemen cevap verdiler, geldiler. Ben de tiras oldum, çok da güzel. Hizmetlerinden dolayi Vahap Baskanima tesekkür ediyorum” dedi.

“ILK DEFA KÖYÜMÜZDE BÖYLE BIR HIZMET GÖRDÜK. GAYET MEMNUN KALDIK”

‘Mobil Kuaför’ün hizmetlerinden faydalanan mahalle sakinlerinden Nurgül Yildirim ise “Büyüksehir Belediyemizin bize vermis oldugu, sunmus oldugu bu hizmet için çok tesekkür ederiz; Vahap Seçer’e özellikle. Kuaför arkadaslardan çok memnun kaldik. Ellerine saglik, emeklerine saglik. Köyümüzün böyle bir ihtiyaci vardi. Bunun için çok tesekkür ediyoruz. Ilk defa köyümüzde böyle bir hizmet gördük. Gayet memnun kaldik” diye konustu.

'BAYRAM ÖNCESINDE GÜZEL BIR HIZMET'

Mahalle sakinlerinden Adil Köse de bayram öncesinde böyle bir hizmetin ayaklarina kadar gelmesinden dolayi oldukça mutlu olduklarini belirterek, “Bu bayram arifesinde Baskanimizin, köyümüze gönderdigi berber hizmetinden dolayi O’na saygilarimi, sevgilerimi, tesekkürlerimi sunuyorum. Berber deyip geçmeyin, temizlik imandan gelir. Böyle bir hizmette bulundugu için çok çok tesekkür ediyoruz” diye konustu.

 


Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °