Tarih: 19.06.2022 12:30

BABALAR VE ÇOCUKLAR KAMPTA BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

Karsiyaka Belediyesi ve Ege Fark Yaratanlar Dernegi, babalar ve çocuklari bu hafta sonu kampta bulusturdu. Büyükler için unutulmaz bir Babalar Günü armagani, küçükler için de karne hediyesi olan çadir kampi, dün Yamanlar Piknik Alani’nda basladi. 

Gün boyunca oryantiring, iletisim ve saglik üzerine söylesiler, nefes terapisi ve oyun aktivitelerinin gerçeklestigi bulusmada, ünlü oyuncu Yüksek Ünal da stand-up gösterisi sergiledi. Keyifli geçen gün, akustik gitar performansi esligindeki “Babamla sarki söylüyorum” etkinligi ile sona erdi. 

19 Haziran Babalar Günü’ne de kalk borusuyla uyanan kampçilar, aksam saatlerine kadar spor, müzik, nefes terapisi ve oyunlarla kamp keyfini yasamaya devam edecek. 

DESTEK VERENLER

Karsiyaka Belediyesi ve Ege Fark Yaratanlar Dernegi ortakliginda düzenlenen kampa; Izmir Özel Türk Koleji, Özel Izmir Can Hastanesi, Mistral Carrera Fitness & Spa, Sakipaga, Find Doctor in Turkey, Sevmedya, Yves Rocher, Recreation Kids Club, Bostanli Angel Eleven Koçluk Yasam Akademisi, Doç. Dr. Cemal Kara ve Ege Cerrahi Klinigi de destek veriyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —