MUDANYA 1. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI ÖDÜLLERİ, SAHİPLERİNİ BULDU

Mudanya Belediyesi tarafından “Geçmişten Bugüne Mudanya’da Zamansız Fotoğraflar” temasıyla düzenlenen Mudanya 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması ödülleri, Tirilye Sanat Evi’nde düzenlenen sergi ve ödül töreniyle sahiplerini buldu.

Güncel 13.06.2022 10:11:00 0
MUDANYA 1. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI ÖDÜLLERİ, SAHİPLERİNİ BULDU

Mudanya Belediyesi tarafindan “Geçmisten Bugüne Mudanya’da Zamansiz Fotograflar” temasiyla düzenlenen Mudanya 1. Ulusal Fotograf Yarismasi ödülleri, Tirilye Sanat Evi’nde düzenlenen sergi ve ödül töreniyle sahiplerini buldu.

Jüri üyeleri Aykut Güngör, Engin Çakir, Ercan Arslan, Mustafa Seven ve Özgür Çakir’in degerlendirdigi 786 fotograftan dereceye girenler, Mudanya Belediyesi Baskan Vekili Servet Usta, Baskan Yardimcisi Nisa Yilmaz Kartaltepe, CHP Ilçe Baskani Ömer Aydin, Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Sevgi Ursavas, belediye meclis üyelerinin katildigi törenle ödüllendirildi. 

Yarismanin birincisi Eray Kara olurken, Arif Miletli ikinci, Ahmet Çetintas ise üçüncü oldu. Ömer Faruk Güler ve Özkan Çörek de mansiyon ödülüne layik görüldü. 30 eser ise sergilenmeye deger görüldü.

Yarisma jürisi Ercan Arslan ve Özgür Çakir, Fotograf Atölyesi kursiyerlerine iletisim çaginda fotografçiligi ve anin büyüsünü anlatti.

Mudanya 1. Ulusal Fotograf Yarismasi sergi ve ödül töreninin ardindan Mümin Bayram’in Zamanin Izleri isimli karikatür sergisi ile Bursa Suluboya Dernegi’nin resim sergisi sanatseverlerin begenisine sunuldu.


Salı 10.9 ° / 7.3 °
Çarşamba 14.5 ° / 6 °
Perşembe 10 ° / 6.6 °