KILIÇDAROĞLU’NDAN ERDOĞAN’A: “SENİN ADINA UMUT VERİCİ AMA İŞLERİN BİRAZ AKSAYACAK”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “’Bürokrasiye demokratik hukuk sınırları dışında söz söyleyenler devletin düşmanıdır’ demişsin Erdoğan. Doğrudur… Zaten ben, bu devletin şerefli

Güncel 26.05.2022 22:28:00 0
KILIÇDAROĞLU’NDAN ERDOĞAN’A: “SENİN ADINA UMUT VERİCİ AMA İŞLERİN BİRAZ AKSAYACAK”

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a “’Bürokrasiye demokratik hukuk sinirlari disinda söz söyleyenler devletin düsmanidir’ demissin Erdogan. Dogrudur… Zaten ben, bu devletin serefli evlatlarina ‘Kanun disi emirleri uygulamayin’ diye seslenmistim. Senin adina umut verici ama islerin biraz aksayacak” diye seslendi.

CHP Lideri Kiliçdaroglu; Cumhurbaskani ve AKP Genel Baskani Erdogan’in Ankara’da bugün Etik Egitim Isbirligi programinda yaptigi konusmasinda kendisine yönelttigi elestirilere sosyal medya hesabindan yanit verdi. Kiliçdaroglu’nun mesaji söyle:

“’Bürokrasiye demokratik hukuk sinirlari disinda söz söyleyenler devletin düsmanidir’ demissin Erdogan. Dogrudur… Zaten ben, bu devletin serefli evlatlarina ‘Kanun disi emirleri uygulamayin’ diye seslenmistim. Senin adina umut verici ama islerin biraz aksayacak”

Erdogan, Kiliçdaroglu’na iliskin sunlari söylemisti:

“Kamu görevlilerimize demokratik hukuk devleti sinirlari disinda söz söyleyen herkes bu devletin de bu milletin de düsmanidir. Bu çirkefligin amaci devleti isleyemez hale getirmek, milleti hak ettigi hizmetlerden mahrum etmektir. Böyle bir kepazelige, ahlaksizliga kesinlikle izin veremeyiz.” 


Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °
Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °