MENDERES'i İZMİR'İN PARLAYAN YILDIZI YAPMAK İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Menderes’e değer katacak projeler için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile görüştü. Başkan Kayalar, ilçeye kazandıracakları 4 proje ile Menderes’in İzmir’in gözde ilçeleri

Güncel 23.05.2022 10:21:00 0
MENDERES

Menderes Belediye Baskani Mustafa Kayalar, Menderes’e deger katacak projeler için Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer ile görüstü. Baskan Kayalar, ilçeye kazandiracaklari 4 proje ile Menderes’in Izmir’in gözde ilçelerinden biri olacagini belirtti.

Menderes Belediye Baskani Mustafa Kayalar, Menderes’e yapacaklari hizmetler ve projelerle ilgili Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer ile görüstü.

Görüsme sonrasi degerlendirmelerde bulunan Baskan Kayalar, “Yil sonuna kadar temelleri atilacak 4 proje ile Menderes’imiz Izmir’in parlayan yildizi haline gelecek” dedi.

Menderes’te hayata geçirecekleri projeler hakkinda da bilgi veren Baskan Kayalar, sunlari kaydetti:

“Menderes’imizin gelisimi için çalismalarimiza hiz kesmeden devam ediyoruz. Bu konuda Izmir Büyüksehir Belediyemizle ortak çalismalarimiz dogrultusunda 4 büyük projeyi ilçemize kazandiracagiz. Bunlardan ilki ‘Meydan Projesi’. Hayata geçirecegimiz meydan projesi ile ilçemize giristen belediye binamiza kadar olan Atatürk Caddesi bastan asagi yenilenecek. En büyük sorunlardan biri olan kaldirim sorunu ile vatandaslarimiz rahat bir nefes alirken, yenilenecek yollar ve isiklandirma çalismalariyla da Menderes’imizin çehresi degismis olacak.”

Baskan Kayalar, Görece bölgesine kazandirilacak ve proje çizim islemleri tamamlanan Görece Rekreasyon Alani ile ilgili olarak da “Yaklasik 80 dönümlük alana kazandiracagimiz rekreasyon alaninda yürüyüs pistlerinden, tiyatro ve oyun alanlarina; kafeteryalardan, spor tesislerine birçok farkli konsepti içinde barindiracak rekreasyon alanimiz vatandaslarimizin hizmetine açilacak” diye konustu.

Üreticinin ve tarimin da yanlarinda olduklarini belirten Baskan Kayalar, Tekeli bölgesinde bulunan 35 dönümlük alanin Tekeli Soguk Hava Deposu ve Paketleme Tesisi olarak hizmete açilacagini, böylece çiftçinin rahat bir nefes alacagini söyledi.

Baskan Kayalar 4 önemli projeden birinin de Özdere bölgesinde hayata geçirilecek Gençlik Kampi oldugunu belirterek,  “Özdere’de yapimina baslanan Gençlik Kamp Merkezi ile de gençlerimiz dogal güzellikleri içinde barindiran ilçemizde kamp yapip, açik ve kapali spor alanlariyla da keyifli vakit geçirebilecekler” dedi.

BASKAN KAYALAR’DAN BÜYÜKSEHIR BELEDIYESI'NE TESEKKÜR

Izmir Büyüksehir Belediyesi ile uyumlu ve koordineli sekilde çalistiklarina da dikkati çeken Baskan Kayalar, sözlerini söyle noktaladi:

“Izmir Büyüksehir Belediyemizle hayata geçirecegimiz 4 büyük projenin temeli yil sonuna kadar atilmis olacak. Bu konuda ilçemize verdigi deger ve hizmetlerden dolayi basta Büyüksehir Belediye Baskanimiz Tunç Soyer olmak üzere, tüm birim amirlerine ve emegi geçenlere tesekkür ediyorum. Menderes’i Izmir’in parlayan yildizi yapmak için çalismalarimiz ilk günkü heyecanimizla devam edecek.”

 


Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °
Çarşamba 29.5 ° / 19.7 °