MUHALEFET LİDERLERİNDEN AKP’Lİ GENÇLERE BAŞSAĞLIĞI MESAJI

AKP Gençlik Kolları’nın Adana’daki etkinliğinden dönerken trafik kazasında hayatını kaybeden gençler için Demokrasi ve Atılım Partisi, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Genel Başkanları başsağlığı mesajı yayınladı.

Güncel 23.05.2022 08:53:04 0
MUHALEFET LİDERLERİNDEN AKP’Lİ GENÇLERE BAŞSAĞLIĞI MESAJI

AKP Gençlik Kollari’nin Adana’daki etkinliginden dönerken trafik kazasinda hayatini kaybeden gençler için Demokrasi ve Atilim Partisi, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Genel Baskanlari bassagligi mesaji yayinladi.

AKP Gençlik Kollari’nin Adana’da düzenledigi programdan evlerine dönerken bu sabah Nigde’nin köyünde yasanan kazada hayatini kaybeden üç gençle ilgili muhalefet partilerinin liderleri kazada yasamini yitirenler için bassagligi mesaji paylasti. DEVA, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Genel Baskanlarinin mesajlari söyle:

- Demokrasi ve Atilim Partisi (DEVA) Genel Baskani Ali Babacan: “AK Parti Gençlik Kollari’nin Adana’da düzenledigi programdan evlerine dönerken yasanan kazada hayatini kaybeden üç gencimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve AK Parti’ye bassagligi diliyorum. Kazada yaralanan gençlerimizin bir an önce sagliklarina kavusmalarini ümit ediyorum.”

- Saadet Partisi Genel Baskani Temel Karamollaoglu: “AK Parti Adana Gençlik Programi'nin katilimcilarini tasiyan bir otobüsün geçirdigi trafik kazasinda hayatini kaybeden kardeslerimize Allah'tan rahmet, yaralilarimiza acil sifalar diliyorum. Ailelerine, yakinlarina ve AK Parti camiasina geçmis olsun dileklerimi iletiyorum.”

- Gelecek Partisi Genel Baskani Ahmet Davutoglu: “Adana’da düzenlenen Ak Parti Gençlik etkinligi dönüsünde yasanan kazada hayatini kaybeden Selçuk Üniversitesi ögrencisi 3 genç kardesimize Allah'tan rahmet, ailelerine, Ak Parti camiasina bassagligi, yaralilara acil sifa diliyorum. Ruhlari sad, mekânlari cennet olsun.”

 


Perşembe 25.5 ° / 14.7 °
Cuma 25.2 ° / 14.4 °
Cumartesi 22.8 ° / 12.4 °