KILIÇDAROĞLU: “EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Maltepe’de düzenlenen “Milletin Sesi” mitinginin sonunda; Gezi şehitleri ve Gezi Parkı Davası tutuklularının aileleri ve sanatçılar ile birlikte halkı selamladı. Kılıçdaroğlu, ailel

Güncel 22.05.2022 10:34:55 0
KILIÇDAROĞLU: “EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ”

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Istanbul Maltepe’de düzenlenen “Milletin Sesi” mitinginin sonunda; Gezi sehitleri ve Gezi Parki Davasi tutuklularinin aileleri ve sanatçilar ile birlikte halki selamladi. Kiliçdaroglu, aileler ve sanatçilar; Mazlum Çimen’in seslendirdigi “Eskiya Dünyaya Hükümdar Olmaz” türküsünü birlikte yurttaslarla birlikte söyledi.

CHP'nin Istanbul Maltepe Miting alaninda düzenledigi 'Milletin Sesi' mitingine çok sayida Istanbullu yurttas katildi. Alan, hinca hinç dolarken miting; CHP yöneticileri, CHP'li Büyüksehir Belediye baskanlari, Istanbul ilçe belediye baskanlari, Parti Meclisi üyeleri, Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri, milletvekilleri, CHP Istanbul Il Baskani Canan Kaftancioglu'nun halki selamlamasi ile basladi. Gezi Parki sehitleri, Gezi Parki Davasi davasinda haklarinda mahkumiyet karari verilen tutuklularin aileleri adina, tutuklu Tayfun Kahraman’in esi Meriç Kahraman konustu. Aileler adina yapilan konusmanin ardindan yurttaslar, konusma yapti.

Daha sonra CHP Lideri Kiliçdaroglu, halka seslendi. Kiliçdaroglu konusmasinin ardindan esi Selvi Kiliçdaroglu, Gezi sehitlerinin aileleri, Gezi Parki Davasi tutuklularinin aileleri, yurttaslar ve sanatçilar ile birlikte halki selamladi. Bu sirada sanatçi Mazlum Çimen, “Eskiya Dünyaya Hükümdar Olmaz” türküsünü seslendirdi. Kiliçdaroglu, aileler ve yurttaslar; türküye eslik etti. Ardindan; sözleri sair, yazar Nazim Hikmet Ran'in 'Nikbinlik' siirinden derlenen, Edip Akbayram'in seslendirdigi 'Güzel günler görecegiz' sarkisini hep bir agizdan söylediler. 


Çarşamba 22.6 ° / 13.3 °
Perşembe 23.9 ° / 12.4 °
Cuma 26.5 ° / 14.3 °