İZMİR’DE GENÇLER 350 METRELİK ATATÜRK POSTERİ TAŞIDI…

İZMİR’DE GENÇLER 350 METRELİK ATATÜRK POSTERİ TAŞIDI…

İzmir'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için düzenlenen fener alayında binlerce İzmirli Cumhuriyet Meydanı’ndan Gündoğdu Meydanı’na 350 metrelik Atatürk posteri taşıdı. Gündoğdu Meydanı'ndan gençlere seslenen İ

 

Izmir'de 19 Mayis Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami için düzenlenen fener alayinda binlerce Izmirli Cumhuriyet Meydani’ndan Gündogdu Meydani’na 350 metrelik Atatürk posteri tasidi. Gündogdu Meydani'ndan gençlere seslenen Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer, “Sizler Izmir'in daglarinda açan çiçeklersiniz. Sizler Türkiye'nin umut çiçeklerisiniz” dedi.

Izmir'de 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami, Izmir Büyüksehir Belediyesi tarafindan kentin dört bir yaninda düzenlenen etkinliklerle kutlandi. 19 Mayis coskusu “Gençlik Yürüyüsü” ile sokaklara tasti. Binlerce Izmirlinin katilimiyla fener alayi olusturuldu ve 350 metrelik Atatürk posteri Cumhuriyet Meydani’ndan Gündogdu Meydani’na tasindi. 19 Mayis Gençlik Yürüyüsü'ne Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer, CHP Izmir Milletvekili Sevda Erdan Kiliç, Izmir Büyüksehir Belediyesi bürokratlari, meclis üyeleri ve yurttaslar katildi.

BASKAN SOYER: “BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”

Gençlik Yürüyüsü'nün ardindan rock müziginin sevilen ismi Teoman, Gündogdu Meydani’nda gençlerle bulustu. Baskan Soyer sahneye çikarak Teoman’a Izmirliler adina çiçek takdim etti.

Sahneden gençlere seslenen Baskan Soyer, “Kurtulusun ve kurulusun sehri Izmir... Sizler Izmir'in daglarinda açan çiçeklersiniz. Sizler Türkiye'ye umut çiçeklerisiniz. Hepinizi çok seviyorum, bayramimiz kutlu olsun” dedi. Teoman'in ardindan DJ Mahmut Orhan sahne aldi.

Izmir Büyüksehir Belediyesi’nin 19 Mayis Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami kapsaminda düzenledigi etkinlikler önümüzdeki günlerde de sürecek.