Gazeteci Hüsniye Karakoyun’a Best Of Turkey Awards Jüri Özel Ödülü

Tunceli EMEK Gazetesinin Sahibi Hüsniye Karakoyun, Best Of Turkey Awards Jüri Özel Ödülü aldı...

Güncel 18.05.2022 17:56:11 0
Gazeteci Hüsniye Karakoyun’a Best Of Turkey Awards Jüri Özel Ödülü

Tüm çalisanlari kadin olan, yine kadin emekçiler tarafindan baskisi da yapilan Tunceli EMEK Gazetesinin Sahibi Hüsniye Karakoyun, Best Of Turkey Awards Jüri Özel Ödülü aldi.

Istanbul’daki Dedeman Otelde düzenlenen gecede, 72 farkli alanda ödül sahiplerini buldu. 

Karakoyun'a jüri özel ödülü

Best Of  Turkey Awards Ödülleri sahiplerini buldu. Istanbul Besiktas’taki Dedeman Otel’de düzenlenen gecede, basin, sanat, siyaset, moda, müzik gibi farkli dalda 72 kisi ödül aldi. Gazetemizin Sahibi Hüsniye Karakoyun’un da Jüri Özel Ödülü aldigi Besiktas Medya tarafindan verilen ödüller, Bülent Arslan’in organizasyonunda muhtesem anlara sahne oldu.

Hüsniye Karakoyun “Bu ödülü elinden okuma imkani alinmis tüm kiz çocuklari adina aliyorum

Besiktas Medya tarafindan 2.si düzenlenen “Best Of Turkey Buisness Awards” ödülleri sahiplerini buldu.

Istanbul Dedeman Otel’de düzenlenen ve sunuculugunu Senol Ipek ile Elif Ece Uzun’un yaptigi gecede, sanat, sinema, moda, basin, medya, basin-yayin kurulusu-fizik tedavi, parapiskolog, siyaset gibi 72 dalda ödül verildi.

Organizasyonunu Bülent Aslan’in yaptigi ve Dedeman Otel Gayrettepe Balo salonunda yemekli olarak gerçeklestirilen geceye; sanat, siyaset, medya, saglik, sosyal medya ve is dünyasindan pek çok ünlü katildi. Sadece kadinlarin çalistigi Tunceli EMEK Gazetesinin Sahibi Hüsniye Karakoyun’a da Jüri Özel Ödülü verildi.
Ödülünü alirken konusan Karakoyun “Ben bu ödülü Dogu ve Güneydogu’da okutulmayan, önüne set çekilen tüm kiz çocuklari adina aliyorum. Sizler bizim basarilarimizi görüp taçlandirdiginizda, bizleri o küçük mekanlardan alip buralara getirdiginizde, bu baska kiz çocuklarina, umut ve heves oluyor, cesaret veriyor” dedi.


Perşembe 28.8 ° / 18.3 °
Cuma 30.8 ° / 19.8 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °