BORNOVA BELEDİYESİ'NDEN KADINLARA İNTERNET REKLAMCILIĞI VE PAZARLAMA EĞİTİMİ

Bornova Belediyesi, kadınların ticari yaşamda daha etkin biçimde yer alabilmesi için Habitat ve Smyrna İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Derneği (SİMKAD) iş birliği ile bir dizi eğitim programı düzenliyor. Program kapsamında önce Dijital Pazar

Güncel 18.05.2022 11:36:20 0
BORNOVA BELEDİYESİ

 

Bornova Belediyesi, kadinlarin ticari yasamda daha etkin biçimde yer alabilmesi için Habitat ve Smyrna Is ve Meslek Sahibi Kadinlar Dernegi (SIMKAD) is birligi ile bir dizi egitim programi düzenliyor. Program kapsaminda önce Dijital Pazarlama ve Finansal Okuryazarlik egitimleri ardindan Internet Reklamciligi ve Pazarlama egitimi yapildi.

Kadinlarin sosyal medya ortamini daha dogru ve ticari amaçla kullanmasi, ürettikleri ürünlerin pazarlamasini yapabilmesi  için hazirlanan egitimde medya ortamiyla ilgili teorik ve pratik bilgiler verildi. Kadinlarin ürünlerini nasil pazarlayabilecegi ve internet üzerinden satis teknikleri anlatildi. Reklami yapilacak ürünlerin fotograflanmasinda kullanilabilecek basit çekim teknikleri ile ilgili atölye çalismasi gerçeklestirildi.  

Kadinlarin hayatin her alaninda güçlü bir sekilde yer almasi gerektigini belirten Bornova Belediye Baskani Mustafa Idug, “Kadinlarin sosyal medya ortamini bilinçli olarak kullanabilmesi, insan hayatina sagladigi kolayliklardan yararlanabilmesi adina bu egitimleri düzenledik. Bornova Belediyesi olarak hem Altindag Atatürk STK Yerleskesinde hem de Dramalilar Köskü’nde yaptigimiz egitimlerle kadinlara ekonomik yasamda öne çikartacak türlü çalismanin ve projenin destekçisiyiz” dedi. 


Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °